ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον με το οποίο μελετάτε τα άρθρα του Ηλεκτρονικού Περιοδικού μας και για αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε κάντε ΚΛΙΚ στο www.Apodimos.com ή στα Άρθρα του, για να μελετήσετε τα άρθρα του ΑΠΡΛΙΟΥ 2010 στα οποία αναφέρονται στα πιο κάτω θέματα που αφορούν όλους τους Έλληνες , Κυπρίους και τους Απόδημους όπως τα:


ΚΛΙΚ. ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; . Εξημερώνουμε όλους Έλληνες , Κυπρίους και Απόδημους αδελφούς μας ότι οι οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και τη χώρα μας αναμένεται να απασχολήσουν τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ενώ την ιδία μέρα οι πρόεδροι της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ.κ. Μπαρόζο και Ρομπάι θα ενημερώσουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου που ελήφθη η απόφαση για τον μηχανισμό στήριξης. Η εκτίμηση ότι η ΕΚΤ θα κρατήσει σταθερό το επιτόκιο χορηγήσεων αναμένεται να διαμορφώσει ευνοϊκό πεδίο στην προσπάθεια της χώρας για ανάκαμψη. Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει ο φόβος μετακύλησης των κερδοσκοπικών φαινομένων στην Πορτογαλία όπως τονίζει ο Θόδωρος Πάγκαλος, επισημαίνοντας την ανάγκη να επικρατήσει πνεύμα αλληλεγγύης στην Ευρωζώνη. Παράλληλα έφθασε στην Αθήνα κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προκειμένου να συμβάλει στα τεχνικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αύξηση των δημοσίων εσόδων. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου θα έρθει στην Αθήνα μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για να εξετάσει την πρόοδο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Αυτά σαν εισαγωγή......Τα στοιχεία που παρουσιάζουμε είναι πολύ σοβαρά και να τα μελετήσετε.
ΚΛΙΚ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; Αρχειακό. Πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους Έλληνες , Κυπρίους και Απόδημους αδελφούς μας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει Τετάρτη 7/4 και Πέμπτη 8/4, (δυστυχώς τα αποτέλεσμα της δεν θα γνωρίζουμε διότι είμαστε σε κυκλοφορία ) έπειτα από πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου. Η επίσκεψη του κ. Δρούτσα στην Τουρκία πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση του κ. Νταβούτογλου και στο επίκεντρο της συνεργασίας των δύο υπουργών βρίσκεται η προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού. Όμως ο Αμερικανός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Σμύρνη θεωρεί Γκρίζα και ουδέτερη ζώνη το Αιγαίο έως ότου αποσαφηνιστεί ποια χώρα έχει τα κυριαρχικά δικαιώματα!!!! . Αυτή η ενημέρωση κρίνετε αρχειακή όχι μόνο διότι υπάρχουν πολλά αρχειακά στοιχεία αλλά και επειδή αξίζει να την έχετε στο Αρχείο σας μια και αφορούν το Αιγαίο , την Θράκη , την Κύπρο μας , την Υφαλοκρηπίδα , την ΟΑΖ, τα Πετρέλαια κλπ ........Αξίζει να μελετηθούν όλα τα στοιχεία που περιέχονται διότι θα πληροφορηθείτε πολλά .
ΚΛΙΚ ΟΛΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ διότι και ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! Μεγάλη Ιστορική Αρχειακή Παρουσίαση Αυτή η Ιστορική ειδική παρουσίαση είναι μεγαλη σε έκταση κειμένου αλλά και πληροφοριών για τους Κυπρίους ηρώες και επειδή αφορά την τίμηση της μνήμης όλων των ηρώων της Κύπρου είναι μια μικρή προσφορά μπροστά στο μεγάλο έργο που απετέλεσαν την αφιερώνουμε για την ενημέρωση όλων των Ελλήνων, Κυπρίων και Αποδήμων αδελφών μας για αυτούς τους ήρωες , διότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα , καθότι φοβόμαστε ότι έρχεται η νομιμοποίηση της κατοχής και η σταδιακή τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου όπου εάν υπάρξει θα είναι μια απαράδεκτη λύση του Κυπριακού που θα σημαίνει το τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού. Και τότε μόνο οι Ήρωες της Κύπρου από εκεί που βρίσκονται θα μπορέσουν να σταματήσουν τον εκτουρκισμό της Κύπρου . Και όλα αυτά διότι συζητιέται μια νέα «λύση» την οποία την ονομάζουν «Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία» εμείς σαν «Δυνατή Φωνή» ηλεκτρονική ενημέρωσης με τους 700.000 και πλέον επισκέπτες – αναγνώστες / μηνιαίως, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ευθύνη του Κυπριακού Λαού να την σταματήσει όπως και το σχέδιο «Αναν » διότι υπάρχουν και «οι διάφοροι» ίσως και οι αδιάφοροι Ευρωπαίοι ή ακόλουθοι του ΟΗΕ, που επιδιώκουν την μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο της Τουρκίας και της Αγγλίας........Αυτά που παρουσιάζουμε είναι πολύ σοβαρά είναι πολύ σοβαρά και Αξίζει να τα έχετε στο αρχείο σας προς γνώση για τις επόμενες γενιές .
ΚΛΙΚ. ΑΠΟΔΗΜΕ ΔΕΙΚΤΑ ΟΛΑ !!! Η αναγκαιότητα της ενημέρωσης όλων των Ελλήνων , Κυπρίων και Αποδήμων αδελφών μας και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα εθνικά θέματα μας είναι μεγάλη για αυτό τον λόγω αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια ιδιαίτερης μορφής ενημέρωσης η οποία θα μια μικρή τροποποίηση ενός Online Magazine Ηλεκτρονικού Περιοδικού που θα παρουσιάζει την αξία των κειμένων των blocks με τα οποία θα συγκροτείτε μια μεγάλη έκτασης άρθρα ή κείμενα ή έρευνες ή αφιερώσεις . Αυτής μορφής ενημέρωσης που θα παρουσιάζουμε, θα μια μορφής Τρομπέτα η οποία θα καλεί τους πολυπληθείς επισκέπτες – αναγνώστες μας να μελετούν μια πληθώρα ενδιαφερόντων έγκυρων απόψεων (παρουσιάζοντας την αρχή του άρθρου και μετά ένα επιθυμεί θα προχωρά σε περισσότερο βάθος ενημέρωσης) έτσι ώστε να πάντα να είναι ενήμεροι. Με την ενότητα του www.Apodimos.com με τίτλο ΑΠΟΔΗΜΕ ΔΕΙΚΤΑ ΟΛΑ με το σάλπισμα της Τρομπέτας όλοι θα μπορούν να ενημερωθούν χωρίς τροποποιείσεις ή τροπή σε κιτρινισμό ενημέρωσης ή ακόμα γινόμενοι παπαγαλάκια της οποιαδήποτε εξουσίας κλπ . Σ’ αυτή την έκδοση μας θα κορνάρουμε για να πληροφορήσουμε όλους τους Έλληνες , Κυπρίους και Αποδήμους αδελφούς μας για τα πιο κάτω θέματα τα οποία είναι επώνυμα είναι Online και τα οποία επιλέξαμε και έχουν ενδιαφέρον για τους επισκέπτες – αναγνώστες .......Αξίζει να μελετηθούν όλα τα 11 στοιχεία που αναφέρονται.
ΚΛΙΚ. ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ. Όσα αποκρύπτουν τα ΜΜΕ για το Κόσσοβο. Ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες , Κυπρίους και Αποδήμους αδελφούς μας ότι αυτό το Άρθρο που έγραψε ο Αμερικάνος Jesse Petrilla και στο οποίο αναφέρεται στο ταξίδι που έκανε στο Κοσσυφοπέδιο. Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 6/5/2007,στο FrontPageMagazine.com Το βρήκε το antipliroforisi.blogspot.com/2009 στο http://persecutedbyislam.blogspot.com/ και επειδή προσομοιάζει με τα γεγονότα που συνέβηκαν από τους Τούρκους κατακτητές στο βόρειο τμήμα της Κύπρου νομίζουμε ότι έχει πολύ ενδιαφέρον διότι και εκεί υπάρχουν αντίστοιχες καταστροφές και προκαλούμε τους πολυπληθείς επισκέπτες – αναγνώστες μας να μελετήσουν το άρθρο του Μαρτίου με τίτλο ΚΛΙΚ στο ΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ. ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Ειδικό Αφιέρωμα. Τα γεγονότα που παρουσιάζονται σε μια επιστολή του Αμερικάνού Jesse Petrilla είναι μια κατάθεση γεγονότων όταν πρόσφατα επέστρεψε στις ΗΠΑ από το ταξίδι του στα Βαλκάνια, το οποίο είχε στόχο να δει πως αυτή η ολοένα διευρυνόμενη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη μοιάζει από κοντά.....Αξίζει να μελετηθούν όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται και να τα έχετε στο αρχείο σας με σκοπό να προσέχουμε και να θυμόσαστε την Κύπρο.
ΚΛΙΚ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ. Ιστορική παρουσίαση. Η πιο κάτω παρουσίαση – ενημέρωση για όλους τους Έλληνες , Κυπρίους και Απόδημους αδελφούς μας σκοπεύει να γνωρίσουμε την Καππαδοκία που έτσι κάποτε ονομαζόταν η περιοχή της Κεντρικής Ανατολίας (Τουρκία) με κέντρο την Καισάρεια (σήμερα Kayseri). Σήμερα, το όνομα Καππαδοκία (το οποίο δεν χρησιμοποιείται σε κανένα επίσημο χάρτη), αναφέρεται σε μια μικρή περιοχή γύρω από την κοιλάδα του Goereme (Κόραμα) με το εξωγήινο τοπίο των ηφαιστιογενών βράχων και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Τουρκίας. Ένα οδοιπορικό στις πόλεις της Ιωνίας και της Λυκίας, σε χώρους που σχετίζονται άμεσα με τους Έλληνες και τον ελληνικό πολιτισμό. Οι σπουδαίοι αρχαιολογικοί χώροι, οι ναοί, και οι κρυμμένες πολιτείες συνθέτουν μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας για το ένδοξο παρελθόν που άφησε ατράνταχτες αποδείξεις για τους νεότερους. Η Καππαδοκία με τα αξεπέραστα ιστορικά μνημεία και τη φυσική της ομορφιά της Μικράς Ασίας είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα ταξίδια στη Μεσόγειο. Αυτό το πνευματικό ταξίδι θα σας το προσφέρει η ομιλία της Παυλίνας Μακρίδου – Βαρναλίδου πού έγινε στην Αίθουσα του Πνευματικό Κέντρου των Κωνσταντινουπολιτών στην Αθήνα στις 13 Μαρτίου 2009. Και αφιερώνεται στην ιερά μνήμη των παππούδων της Γεωργίου και Παύλου και της γιαγιάς της Αναστασίας , γνήσια τέκνα της Καππαδοκικής γης. Η Διάλεξη είχε τίτλο Καππαδοκία, Το Πέρασμα από την Ανατολή στη Δύση........Αξίζει να μελετηθούν όλα τα στοιχεία και εαν νομίζετε κρατήστε αυτά για μελέτη των νεότερων γενιών .
ΚΛΙΚ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Ειδικό αφιέρωμα Εις Μνήμην Το πιο κάτω αφιέρωμα είναι σε ένα άτομο που έζησε σαν σπουργιτάκι αλλά ήταν κατά Χριστόν σαλός . Αυτό το σπουργίτη ήταν γεμάτο από αμέριστη αγάπη και ήταν ένας απλός Ήρωας της ζωής . Και το κάνουμε αυτό διότι υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν ανάγκη προβολής και όχι μόνο οι καλώς έχοντες . Αυτό το αφιέρωμα είναι για την ενημέρωση όλων των Ελλήνων, Κυπρίων και Αποδήμων αδελφών μας και το παρέχουμε για μελέτη γνώση της έννοιας των κατά Χριστόν σαλών διότι όλοι τις μέρες της Αναστάσεως και του Ελληνικού – Χριστιανικού Πάσχα έχουν ανάγκη και για πνευματική τροφή. Και ενημερώντας τους πολυπληθείς επισκέπτες – αναγνώστες μας τους λέμε ότι οι κατά Χριστόν σαλοί ανήκαν σε μια κατηγορία ανθρώπων που αποφάσιζαν να ακολουθήσουν μια δύσκολη οδό. Ζώντες στις πόλεις, προσεποιούντο τον τρελλό. Έκαναν πράξεις που θα έκανε ένας τρελλός, αλλά όμως οι πράξεις αυτές είχαν ουσιαστικό περιεχόμενο. Οι κατά Χριστόν σαλοί είχαν σε ύψιστο βαθμό νοερά ενέργεια, είχαν ακόμη σώας τας φρένας, διάλεγαν όμως έναν σκληρό δρόμο και τρόπο ζωής..... Δεν μπορούν, βέβαια, όλοι να παριστάνουν τον κατά Χριστόν σαλό, όπως το είδαμε προηγουμένως, γιατί αυτό είναι ένα ιδιαιτερο χάρισμα και μια ιδιαίτερη ευλογία του Θεού, αλλά όλοι μπορούν να βιώσουν την κατά Χριστόν σαλότητα σε μετριότερη μορφή και ανάλογη προσαρμογή. Η χριστιανική ζωή, χωρίς να καταργεί την λογική και τις αισθήσεις, κινείται πέρα από αυτές........Αξίζει να μελετηθεί πλήρως .

Συστήνετε και Διαδίδετε το www.Apodimos.com Μετά τιμής Ο Εκδότης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...