ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ εύχεται σε όλους τους αναγνώστες του Καλή Ανάσταση! Θα παραμείνουμε μαζί σας όλες αυτές τις Άγιες μέρες και θα σας ενημερώνουμε με αναρτήσεις για ότι συμβαίνει στον κόσμο. Με τον δικό μας πάντα τρόπο και σεβόμενοι την σχέση που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια θα εξακολουθούμε να είμαστε ενάντια σε όσους υποτιμούν την νοημοσύνη σας. Επιβεβαιωθήκαμε για τις εξελίξεις στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όταν όλοι μας λοιδορούσαν και μας έλεγαν ότι ο Μπόμπολας φεύγει, διαψεύδαμε τις φήμες για κλείσιμο της veto όταν όλοι το είχαν σίγουρο. Μιλήσαμε πρώτοι για την επιστροφή Μάκη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και φυσικά πλέον το κλείσιμο της veto είναι μονόδρομος. Είπαμε πρώτοι ότι η Λαμπίρη του χρόνου δεν θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή, είπαμε πρώτη για την νέα αθλητική εφημερίδα γαύρος που τον Μάϊο θα είναι στα περίπτερα. Γράψαμε πρώτοι για την πόρτα Κόκκαλη στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και σε λίγες μέρες θα σας δώσουμε και το όνομα του επιχειρηματία που θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις ειδήσεις που σας δώσαμε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.


Τις επόμενες εβδομάδες θα σας έχουμε αναλυτικά όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις για την νέα τηλεοπτική σεζόν που έρχεται και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Μαζί σας για όλο το παρασκήνιο στην εκλογή του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, πολλές πληροφορίες για τα play of και τον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Τι θα γίνει με Πατέρα στον Παναθηναϊκό και πως οι βάζελοι θα βγουν πάλι στους δρόμους για να αντιδράσουν στα σχέδια Τζίγγερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...