ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ;

Ούτε πλαστική επέμβαση έκανε η Μερκούρη ούτε η Βάσια Λόη είναι έγκυος. Όμως κάποιοι για κάποια κλικ παραπάνω και για να πουλήσουν μερικά φύλλα παραπάνω πλάθουν ιστορίες με συμμετέχοντες τους πρωταγωνιστές. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο και αναπαράγονται από πολλά sites και blogs. Όμως το θέμα είναι ότι οι αναγνώστες γουστάρουν να διαβάζουν τέτοιες ειδήσεις και ελάχιστα ενδιαφέρονται πλέον για την ΑΛΗΘΕΙΑ.


Όσους γράφουν αλήθειες και όχι "παπάδες" τους τιμωρούν με ελάχιστες επισκέψεις ενώ τα λαμόγια του χώρου κάνουν πάρτι με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά. Κανείς δεν θυμάται π.χ πως μόνο εμείς γράψαμε ότι ο Μπόμπολας δεν πουλάει την εφημερίδα σε Θέμο-Καραμήτσο και όταν τελικά δικαιωθήκαμε τα blogs που έλεγαν ότι είναι θέμα ημερών η μεταβίβαση στον Θέμο βγήκαν με δεκαπλάσιους αναγνώστες από εμάς. Μας έχουν μόνο για να επιβεβαιώνουμε τον κανόνα στο διαδίκτυο που είναι ψευδείς ειδήσεις και κυρίως εξυπηρέτηση συμφερόντων. Να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξουμε εμείς που η μόνη μας χρηματοδότηση είναι οι ελάχιστες διαφημίσεις της google που ελάχιστα τις πατάτε. Μάλλον και εσείς μας βαρεθήκατε αλλά δεν σας κάνουμε την χάρη ακόμα να σας αφήσουμε στην ησυχία σας Άθλιοι αναγνώστες του φθηνού και του χυδαίου!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...