Ο Βγενόπουλος στους φακέλους του Παπαχελά


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου MARFIN INVESTMENT GROUP Ανδρέας Βγενόπουλος θα βρεθεί στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» που ανοίγουν εκτάκτως τη Δευτέρα 19 Απριλίουν στις 22.00. Θέμα της εκπομπής θα είναι οι εξελίξεις....

στην οικονομία. Συγκεκριμένα η εκπομπή ερευνά το τι συνέβη με τον υψηλό δανεισμό της χώρας και πώς το ελληνικό χρέος έμεινε ανυπεράσπιστο απέναντι στις αγορές. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μιλά αποκλειστικά στον Αλέξη Παπαχελά και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας, τις προοπτικές εξόδου από την κρίση και τις αντοχές του Ελληνικού πολιτικού συστήματος σε μία διαφορετική συνέντευξη στο στούντιο της εκπομπής. Η Σοφία Παπαϊωάννου ταξιδεύει στο Λονδίνο, το Παρίσι και τις Βρυξέλες και απαντά στο ερώτημα τι κρατά σε υψηλά επίπεδα τα spread αλλά και τι ρόλο διαδραμάτισαν στην Ελληνική οικονομική κρίση τα παιχνίδια των κερδοσκόπων.

Στις Βρυξέλες, η Σοφία Παπαϊωάννου συναντά σε μία αποκλειστική συνέντευξη τον αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που επιφορτίστηκε να βρει μία σανίδα σωτηρίας για ολόκληρη την Ευρωζώνη.

ΟΙ «ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» μιλούν ακόμη με ειδικούς αναλυτές στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι εξηγούν το κερδοφόρο και ταυτόχρονα «φονικό» όπλο που ονομάζεται ασφάλιστρο κινδύνου (CDS) αλλά και πώς αυτό επιδείνωσε την οικονομική κρίση της Ελλάδας. Η εκπομπή αποκαλύπτει επίσης, ποιοι κέρδισαν από την επιδείνωση της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και ποιο ρόλο έπαιξε στην πορεία αυτή η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα στον κόσμο, η Goldman Sachs.

Τέλος, ερευνούν τον περίφημο «μηχανισμό στήριξης» και μιλώντας με τους εκπροσώπους των Κόλ και Μιτεράν αποκαλύπτουν την άγνωστη ιστορία για το πώς θα μπορούσε να είχε σωθεί το Ελληνικό χρέος!
http://www.noumerologio.com/2010/04/o.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...