Το…όραμα του Λαυρεντιάδη


ΑΝ θέλω να είμαι ειλικρινής, το όλο σκηνικό στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα δεν παραπέμπει σε σοβαρότητα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό, εκεί δηλαδή που είναι ευδιάκριτα όλα.

ΓΙΑ παράδειγμα, σκεφτείτε τώρα τι θα σχολιάζουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ιδίως οι ξένοι, μαθαίνοντας μέσω του Τύπου ότι ναυάγησαν οι συζητήσεις του Σ. Κόκκαλη με τον Λ. Λαυρεντιάδη.

ΓΙΑΤΙ; Μα μπροστά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είχαν πάει στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, με την Ξάνθη, οι δύο εκπρόσωποι του Λαυρεντιάδη και τους είχαν τάξει πριμ για νίκη επί της ομάδας της Θράκης; Ο Μπάντοβιτς, ο προπονητής του Ολυμπιακού, δεν ήταν αυτός που τους είχε παρουσιάσει;

ΟΙ συνεργάτες του Λαυρεντιάδη, ο Κυριακίδης κι ο Ρογκόπουλος, δεν ήταν αυτοί που κατά την ίδια επίσκεψή τους, έκαναν ολόκληρη ομιλία στους παίκτες του Ολυμπιακού, λέγοντάς τους για το πόσο καλός άνθρωπος είναι ο Λαυρεντιάδης και τι μεγάλο όραμα έχει για τον Ολυμπιακό; Για την ακρίβεια είχαν πει ότι θέλει να τον κάνει, μαζί με τον Κόκκαλη, «μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο».

ΑΠ΄ όλα αυτά τα μεγάλα λόγια, που καταλήξαμε; Στη συνάντηση Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη μόλις μετά από δύο ημέρες, Μεγάλη Τρίτη και την πλήρη διαφωνία τους…

ΚΑΙ προσέξτε, δεν αναφέρομαι σε δημοσιεύματα, σε πρωτοσέλιδα του τύπου, «δυαρχία στον Ολυμπιακό» η, «ο Ρογκόπουλος, ο άνθρωπος του Λαυρεντιάδη στον Ολυμπιακό» κι άλλα τέτοια. Τα δημοσιεύματα τα…έχουν αυτά. Εδώ υπάρχουν γεγονότα, που έγιναν μπροστά σε όλους τους παίκτες.

ΓΙ΄ αυτό και «λέω» ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και πρέπει ο Κόκκαλης να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Και καλά κάνει και την ξεκαθαρίζει. Υπάρχουν πολλά (που πρέπει) να γίνουν για την ομάδα αυτή την εποχή, αλλά δεν ήταν αυτή εικόνα για Ολυμπιακό.

Κ. Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...