Η επίθεση των φιλάθλων του Άρη στον Μάκη Τ.



Μετά τη στρατιωτική δικτατορία του Μεταξά και τη δικτατορία των συνταγματαρχών βιώνουμε τη σκληρότερη, την πιο ύπουλη, την πιο υποχθόνια και βρωμερή. Τη βάναυση χούντα των φημοσιογράφων. Αυτών των γλοιοδέστατων υποκειμένων που λυμαίνονται τη χώρα μας απο τότε που γεννήθηκε η ιδιωτική τηλεόραση. Άνανδροι και δειλοί κονδυλοφόροι που με τη χάρη των χρημάτων και της δουλικής εξυπηρέτησης προς ημετέρους. Το να χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο.

Σιχαμένα μαύρα κοράκια ξεσκίζουν τις σάρκες απο...


ότι πιο πολύτιμο έχουμε στις ψυχές μας. Προσπαθούν να αμαυρώσουν ότι πιο ιερό και μοναδικό πιστεύουμε και έχουμε στις καρδιές μας. Γαντζώνουν τα βρωμερά νύχια και ράμφη τους στο κορμί της ομάδας μας. Τιποτένια ανθρωπάκια εκμηδενίζουν το όραμα μας και πολεμούν την ιδεολογία μας. Σάπια μυαλά σε σάπια σώματα προσπαθούν να κερδίσουν κάτι λίγο, κάτι μικρό απο ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

Η διαφορά ενός πληρωμένου, στυγνού δολοφόνου με ένας πληρωμένο φημοσιογράφο είναι απειροελάχιστη. Ο πρώτος χρησιμοποιεί το φονικό του όπλο για να φέρει εις πέρας το σκοπό του και ο δεύτερος με την πληρωμένη, βρωμερή πένα του καθοδηγεί τις άβουλες μάζες σε σκοτεινούς λαβύρινθους και ακανθώδει μονοπάτια. Ο ένας αφαιρεί μια ζωή και ο άλλος παραπλανεί όσες περισσότερες ζωές καταφέρνει.

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Μιλάς εσύ που χωρίς να υπηρετήσεις μια στάλα την πατρίδα, διδάσκεις σε τι ιδεολογία πρέπει να πιστεύουμε και πως ο ΑΡΗΣ καθορίζει τις ζωές μας. Εσύ που δεν έδωσες όρκο στην πατρίδα και τολμάς και μιλάς για άλλους που δεν υπηρέτησαν και ακόμα ακόμα βάζεις στο στόμα σου όλα αυτά τα παιδιά που στερήθηκαν οικογένειες, φίλους, γυναίκες για να είσαι εσύ άνετος και τόσο μάγκας. Εσύ που δε δίστασες να προβάλλεις σκληρό πορνό και να καταστρέψεις οικογένειες για προσωπικό σου κέρδος. Εσύ που αγόγγυστα προέβαλλες κάποιον να χαρακτηρίζει κάποιον “φούστη” για προσωπικό σου όφελος λόγω της προσωπικής σου κόντρας. Εσύ που έδωσες τον ορισμό της λυκοφιλίας και του άσπονδου φίλου στο μέγιστο βαθμό.

Εσύ γελοίε πληρωμένε φημοσιογράφε τόλμησες να μας χαρακτηρίσεις αντιςξουσιαστές, αριστερούς, νεοναζί. Σου τρίψαμε στα μούτρα τις γελοίες τοποθετήσεις σου και μην αναγνωρίζοντας το λάθος σου έκανες τη γνωστή σου κολοτούμπα και προσπάθησες να στρέψεις τα φαρμακερά σου βέλη εναντίον αθώων και πάνω απο όλα καθαρών Ελλήνων πολιτών. Προέβαλλες όλο το μένος σου για να διαστρεβλώσεις τα λόγια του ΑΡΕΙΑΝΟΥ και με μοναδικό σκοπό να μην αποδεχτείς το σφάλμα σου. Προτιμάς να το παίξεις χαζός και να κάνεις πως δε καταλαβαίνεις παρά να βγείς λάθος. Όπως ο “μακάκας” αυνανίζεται νυχθημερόν άνευ λόγου και αιτίας έτσι και συ αυνανίζεσαι ανελλιπώς και αδιακρίτως με την άθλια δύναμη που σου έδωσε η δουλική σου συμπεριφορά.

Οι μοναδικοί καλεσμένοι που δέχτηκαν να έρθουν και να πάρουν μέρος στ ηστημένη εκπομπή σου είναι πρώην αποτυχημένοι πρόεδροι, πρώην αποτυχημένοι πρόεδροι νυν αποτυχημένοι εκδότες και ιδιοκτήτες στοιχηματικής εταιρείας. Άσχετα κοριτσάκια που ουδέποτε έχουν βρεθεί σε γήπεδο και γερασμένοι υποτιθέμενοι φημοσιογράφοι που προκαλούν για να κερδίσουν και αυτοί ένα μερίδιο δημοσιότητας. Που ήταν όλα αυτά τα μαύρα κοράκια όταν οι κρανιοφόρες κότες μαχαίρωναν τον προπονητή του ΑΡΗ και προπηλάκιζαν ανήλικα παιδιά. Που ήταν όλες αυτές οι αδηφάγες ύαινες όταν καιγόταν το αυτοκίνητο των παικτών του ΑΡΗ, όταν προπηλακίζονταν γονείς και ανήλικα αδέρφια σε κερκίδες και γήπεδα?

Που ήσουν ρε περήφανε φημοσιογράφε όταν μπάτσοι και κρανιοφόρες κότες, χέρι -χέρι επιτίθονταν σε πολίτες του Ελληνικού κράτους. Που είχες χωμένο το κεφάλι σου στρουθοκάμηλε της προπαγάνδας όταν με υπόδειξη της αστυνομίας, κρανοφόροι επιτίθοντο στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όταν οι ίδιοι κρανοφόροι δειλοί πετούσαν διάφορα αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ και στον προπονητή του. Που ήσουν Δον Κιχώτη της φημοσιογραφίας όταν περήφανα αναρτιώταν πανό που καθύβριζε τη μητέρα ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ και δεν κατέβηκε ποτέ και κανένας διαιτητής δεν ανέφερε τίποτα. Που έβοσκες γαϊδαράκο της προπαγάνδας όταν εν χορώ καθύβριζαν τον τριμέγιστο ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ και την οικογένεια του. Που να έπαιζε ακόμα δηλαδή ο ΘΕΟΣ και να μην είχε αποσυρθεί. Τόσο πολυ΄τους πόνεσε που τα συμπλέγματα τους δε λύνονται με τίποτα.

Δεν παρατήρησες ποτέ τους σέρβους εθνικιστές που αγκαλιά με τα θρασύδειλα αδερφάκια τους οργιάζουν στις γειτονιές της πόλης μας και τρομοκρατούν στόρια, ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα. Γιατί δε βγήκες να μιλήσεις όταν συνάδελφοι σου φημοσιογράφοι καθύβριζαν οικογένειες παικτών και φίλων του ΑΡΗ. Όταν προαγωγοί της βίας, οχυρωμένοι πίσω απο τα μικρόφωνα τους και με ψευδώνυμα ξεσήκωναν όποιους άμυαλους ήθελαν την παραμικρή σπίθα φωτιάς.

Όσο λάσπη και αν ρίξεις, όσες βρωμιές και αν διαδώσεις ποτέ δε θα μπορέσεις να σπιλώσεις το όνομα του ΑΡΗ. Σε ξέρουμε ποιός είσαι. ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΦΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Ένα ακόμη υποχείριο του κατεστημένου και τίποτα παραπάνω απο ένα ακόμη γρανάζι της κατρακύλας. Παράσιτο που τρέφεσαι απο τη δική μας σάρκα. Απο τα δικά μας εσώψυχα. Ακόμη μια λερωμένη κηλίδα στην χιλιοταλαιπωρημένη ιστορία της Ελλαδίτσας. Πόσο ακόμη μπορούμε να κατρακυλήσουμε στο βούρκο σας. Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε όλους εσάς που πλουτίζετε με τα όνειρα μας και παίζετε τα ύπουλα παιχνίδια σας στις πλάτες μας.


ΕΣΥ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ


ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ


ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙ


ΔΥΣΩΔΙΑ ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ


ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ


http://arismania.com/portal/wordpress/kkoulgr/2010/04/09/%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...