ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΩΡΑ

Το όνομα του επιχειρηματία που θέλει να βάλει ο Κόκκαλης στο κόλπο της αύξησης του Μ.Κ της ομάδας είναι τόσο ηχηρό για τους φίλους της ομάδας που βλέπουμε τον Λαυρέντη να τα χάνει τελείως. Ο Λαυρέντης έπαιξε και έχασε αφού ήθελε μισοτιμής να αγοράσει μια ΠΑΕ που είναι ιστορική. Ο Λαυρεντιάδης που ήδη έχει καταλάβει την γκάφα του θα προσπαθήσει μετά το Πάσχα να πείσει τον Κόκκαλη να αγοράσει το 10% αλλά ο Κόκκαλης πλέον δεν του έχει καμιά εμπιστοσύνη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τον ενδιαφέρουν τα ονόματα αλλά να μπουν λεφτά και να έρθουν παιχταράδες.


Άλλωστε οι Λαυρεντιάδης, Κυριακίδης, Ρογκόπουλος ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί από τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ-7 και μάλιστα υπάεχει και λόγος. Περιμένουμε από την εκπομπή τους να σχολιάσουν το ναυάγιο της συμφωνίας με τον Λαυρεντιάδη και να αναφέρουν τον αγαπημένο τους επιχειρηματία που μπαίνει κατά 80% στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνοντας λεφτά και μη ζητώντας εγγυήσεις και προεδριλίκια για την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...