«Γυμνός» στην Κομοτηνή


«Γυμνός» στην Κομοτηνή
Αποδεκατισμένος θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Με πρόβλημα αποχώρησε ο Στολτίδης από την προπόνηση. Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε Λούα Λούα και Ντάρμπισαϊρ.





Ατομική προπόνηση έκαναν και οι Μέλμπεργκ και Ζαϊρί ενώ ο Λεντέσμα που έχει διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος, έκανε θεραπεία, όπως και ο Πάρντο που ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον τραπεζοειδή.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 17 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ρ. Μπράβο ο οποίος αναχώρησε με άδεια για την πατρίδα του, λόγω προσωπικού του θέματος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 14:00 στο Αθλητικό Κεντρο του Ρέντη.

Ένα πιθανό αρχικό σχήμα
Το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους Νικοπολίδη, Γκαλίτσιο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο ή Λεονάρντο, Τοροσίδη, Γ. Παπαδόπουλο, Όσκαρ, Νικλητσιώτη, Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ. Ο Τοροσίδης θα παίξει τον ρόλο του αντί-Λεντέσμα ενώ ο Νικλητσιώτης θα περάσει στα χαφ. Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντομί.

Καμπάνα για δύο!

Με απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στους Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο λόγος ήταν τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν οι δύο παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...