Τα χειρότερα τατουάζ των stars!

Τι κι αν αυτού του είδους η τέχνη είναι μόνιμη; Οι celebrities δεν διστάζουν να χαράζουν τα κορμιά τους με πρόσωπα αλλά και ονόματα των αγαπημένων τους... αλλά και πολύ άσχημες εικόνες, που στη συνέχεια το μετανιώνουν. Μόνο που πια… είναι αργά!

Ξεκινάμε με την Angelina Jolie. Τόση πολλή ήταν η καψούρα της με τον Billy Bob Thornton, που πήγε και χάραξε το όνομα του στο αριστερό της χέρι, φάτσα φόρα, έτσι για να το βλέπουν όλοι. Μετά το χωρισμό τους βέβαια, εξαφανίστηκε από τη ζωή της ο Billy Bob και ως άτομο και ως τατουάζ.
Συνεχίζουμε με την Pamela Anderson που χάραξε κάτι κάγκελα στο αριστερό της χέρι, φέρνοντας μας στο μυαλό κάτι από συρματόπλεγμα φυλακών και στρατοπέδου!
Απαίσιο και το τατουάζ της Audrina Patridge, το οποίο απεικονίζει στο πίσω μέρος του αυχένα της, ένα φίδι το οποίο έχει τυλιχτεί γύρω από ένα μήλο. Καλά να μη σχολιάσουμε τους συνδυασμούς χρωμάτων που «σκοτώνουν»
Τα λόγια είναι περιττά για το τατουάζ του Dean Mc Dermott, συζύγου της Tori Spelling, που έχει χαράξει στο πίσω μέρος του αριστερού του χεριού το πρόσωπο της συζύγου του. Πάλι καλά που δεν έχουν χωρίσει οι δυο τους και παραμένουν μαζί μέχρι και σήμερα!
Συνεχίζουμε με την Megan Fox, που λόγω του θαυμασμού της στην Marilyn Monroe, χάραξε το πρόσωπο της ξανθιάς σεξοβόμβας στο χέρι της. Δυστυχώς όμως το μετάνιωσε, και πλέον το έχει σβήσει με τη μέθοδο του laser
Για το τέλος, σας αφήσαμε την Eva Longoria με τον πρώην της, Tony Parker. Οι δυο τους, όταν ήταν παντρεμένοι, είχαν χαράξει στο σώμα τους τα… «στοιχεία» της αγάπης τους. Έτσι η Longoria είχε «χτυπήσει» τον αριθμό «Nine» στο λαιμό της (από τον αριθμό της φανέλες του πρώην της), ενώ ο Parker είχε χαράξει γύρω από το δάχτυλο του, την ημερομηνία του γάμου τους, την οποία η Longoria είχε επίσης «χτυπημένη» στον καρπό της. Όλ΄αυτά, μέχρι που την κεράτωσε! Πια δεν υπάρχουν πάνω της ούτε για δείγμα. Να΄ναι καλά το laser…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...