Πουλάει τον Παναιτωλικό!

Πρόταση για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναιτωλικού περιμένει ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου.

«Περιμένω κάποια πρόταση. Όποιος ενδιαφέρεται ξέρει πού θα με βρει» είπε στη «Sportday» και διευκρίνισε ότι ζητεί λιγότερα χρήματα από τα 10 εκατ. ευρώ που έχει δαπανήσει.

Για τις αδειοδοτήσεις και τη μάχη που δίνει ο Παναιτωλικός ανέφερε: «Θα τη συνεχίσουμε. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Μακάρι η ομάδα να μείνει και έτσι ο επόμενος που θα έρθει, να τη βρει στη μεγάλη κατηγορία. Δεν αλλάζει η απόφασή μου να κινηθώ για τη δικαίωσή μας».

Κλείνοντας, τόνισε: «Καταλαβαίνω πως η χρονική στιγμή συμπίπτει με αυτή που πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός. Παρότι δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, τότε θα κάνουμε μία ομάδα να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις. Εγώ, όμως, δεν θέλω να είμαι εδώ στην αρχή της επόμενης χρονιάς. Γι' αυτό και ίσως δεν θα μπορώ να περιμένω για μεγάλο χρονικό διάστημα να υπάρξει ενδιαφέρον».
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...