ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ





ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
SWING FOR HOPE
Ένα φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό eventΟι Vanilla Swing, Penny & the Swingin' Cats, Nastazia & the Jazzuars, SwingAZoo κ.ά. σε ένα φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό event υπέρ των αστέγων της πόλης μας. H κεφάτη παρέα που αγαπά το swing, το jive και το charleston αναζητά τη retro cabaret φύση που κρύβουν γνωστά ξένα κι Ελληνικά τραγούδια.

Οι vaniLa sWing κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα! Παίζουν Διασκευές των, Chordettes, αλλά και άλλων καλλιτεχνών της εποχής, καθώς και διασκευές από το σήμερα, που έρχονται και δένουν μέσα από τον ήχο του swing και του rock n roll.

Οι VaniLa sWing είναι:
Lida Angelaki & Wiveca Hartmann (φωνές)
Giorgos Dellis (keys)
Panayiotis Papaporfiriou (guitar)
Giannis Anninos (bass)
Dimitris Christodoulakis (drums).

Το συγκρότημα "Penny & the Swingin' Cats" ξεκίνησε την δράση του, την περίοδο 2009-2010. Έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά μουσικά στέκια της Αθήνας και εκτός Αθηνών. Σημαντική στιγμή για το συγκρότημα αποτέλεσε η ζωντανή εμφάνιση της 18ης Μαρτίου 2010 στον πολυχώρο Gagarin, ανοίγοντας το πρόγραμμα του Marc Almond, καθώς και η ζωντανή εμφάνιση της 26ης Απριλίου στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα". Το συγκρότημα παρουσιάζει μια παράσταση μουσικού αλλά και χορευτικού ενδιαφέροντος, διασκευάζοντας γνωστά ξένα και ελληνικά κομμάτια στο ανάλογο ύφος της ρετρό cabaret και όχι μόνο αισθητικής, μπολιασμένη με νεανική φρεσκάδα και ενέργεια.

Είσοδος 5 Ευρώ.
ΑΤΗΕΝΣ24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...