Η Δέσποινα Βανδή Με 50's Look



Η Δέσποινα Βανδή Με 50's Look

Δες πώς έκανε το retro-chic σημερινό!

Δέσποινα Βανδή
Γνωρίζοντας καλά εδώ και χρόνια τη fashion «Αλφαβήτα», η Δέσποινα Βανδή προχώρησε σε ένα preview της τάσης που σίγουρα θα φορέσουμε όταν αρχίσει ν’ ανεβαίνει το θερμόμετρο.



Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια, έφερε την Κρουαζέτ στην Αθήνα, σε μια από τις βραδινές της εξόδους και συγκεκριμένα στη θεατρική πρεμιέρα του «Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο» στο Θέατρο «Αθηνά».



Έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό σινιόν, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα με μεγάλα μαυρόασπρα καρό, μοτίβο που αποτελεί μεγάλο trend της σεζόν που έρχεται. Το φόρεμα με το θηλυκό μπούστο, στενό στη μέση, και με μήκος ακριβώς στο γόνατο, ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του Βασίλη Ζούλια. Το σύνολο ανέδειξε με ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα peep toes Sergio Rossi, ενώ συμπλήρωσε χρωματικά, με άψογο σκούρο μπορντό pedicure. H τσάντα-φάκελος Alexander McQueen σε nude χρώμα, φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη. Έπαιξε σωστά ρόλο support, αφήνοντας το φόρεμα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς.



Stylista says: Ένα δυνατό ασπρόμαυρο print αποτελεί εγγύηση για να κάνει μια γυναίκα εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα αξεσουάρ πρέπει να είναι εξίσου ενδιαφέροντα χωρίς όμως να το επισκιάζουν. Λατρέψαμε τον συνδυασμό και προτείνουμε παρόμοιους για ανοιξιάτικους γάμους μέσα στην πόλη.

Περισσότερη μόδα με ένα κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...