Usher: Δωρίζει τα λεφτά του Καντάφι

Το δρόμο που χάραξε η Beyonce και η Nelly Furtado αποφάσισε να ακολουθήσει ο γνωστός rapper Usher, μια και εκείνος με τη σειρά του θα δωρίσει σε φιλανθρωπικό σκοπό τα λεφτά που είχε κερδίσει από μια εμφάνισή του στα γνωστά πάρτι της οικογένειας.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής είχε τραγουδήσει σε εκδήλωση που είχε κάνει η οικογένεια το 2009 και όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο «ABC»: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για όσα γίνονται στη Λιβύη και για αυτό το λόγο θα δωρίσω όλα τα χρήματα που κέρδισα από εκείνη τη βραδιά σε διάφορους οργανισμούς που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο Usher έχει ήδη δώσει μέρος των εσόδων του στον οργανισμό Amnesty International που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η Beyonce είχε τραγουδήσει στην ίδια δεξίωση με τον Usher, και την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε πως δώρισε τα χρήματά της σε ταμείο αρωγής για την Αϊτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...