Μια Ελληνίδα στο πάρτι του sir Elton John!

Πρόκειται για τη «δική» μας Ζέτα Graf-Βομβογιάννη, πρώην σύζυγο του μεγιστάνα των διαμαντιών Φρανσουά Graf. Η γοητευτική Ζέτα με εμφάνιση... red carpet συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα και συνομίλησε με πολλούς από τους καλεσμένους.
Μπορεί για άλλη μία φορά στο πάρτι του sir Elton John για το 19ο ετήσιο Oscar Viewing Party του «Elton John AIDS Foundation» να έλαμψαν οι αστέρες του Χόλιγουντ, όμως την τιμητική τους είχαν και ελληνικές παρουσίες. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο «Pacific Design Center» στο Λος Άντζελες, ενώ το εισιτήριο κόστιζε 3.500 δολάρια.
Η Ζέτα Βομβογιάννη εντυπωσίασε με το στιλ της αφού επέλεξε γι’ αυτή τη σημαντική βραδιά να φορέσει φόρεμα του αγαπημένου της σχεδιαστή Jean-Paul Gaultier, συνδυάζοντάς το με κόκκινες Christian Louboutin γόβες και κρατώντας στα χέρια της ένα clutch Chanel. Εκεί ήταν και η Μαρία Μενούνος που πάντα έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο πάρτι, αλλά για μια «υπερπαραγωγή» χολιγουντιανού στιλ! Στο πάρτι παρευρέθηκαν ο Prince, η Sharon Stone, o Jamie Foxx, η Nicole Richie, η Caroline Gruosi-Scheufele και πολλοί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...