Mιλάει για τη πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Ματέο


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το πρωί της Δευτέρας η Σοφία Μουτίδου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου "Τα Κορίτσια με τα Μαύρα".

Η συγκεκριμένη παράσταση ήταν αυτή που είχε επιλέξει η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Μάκη Παντζόπουλο, πριν από μερικές εβδομάδες.
Αφού καλωσόρισε την καλεσμένη της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε εκείνη τη βραδιά: "Πάρα πολύ ωραία πέρασα" είπε, ενώ η Σοφία Μουτίδου δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί: "Ο κόσμος βέβαια πέρασε πιο ωραία επειδή ήταν η Ελένη εκεί! Κοιτούσαν όλοι την Ελένη". "Ε, όχι, μωρέ, ρίχνανε καμιά κλεφτή ματιά τύπου "Βγήκε από το σπίτι, πήγε σε δημόσιο χώρο. Για να δούμε τι γίνεται", της απάντησε η παρουσιάστρια.
Μάλιστα, αργότερα, η Ελένη εκμυστηρεύτηκε και την αμηχανία που ένιωσε εκείνη τη βραδιά, φοβούμενη ότι όλοι θα τη σχολίαζαν: "Είχα ξεχάσει πόσο μεγάλο είναι αυτό το θέατρο. Δεν τόλμησα να σηκωθώ, ενώ γκαγκάνιασα από τη δίψα. Έκανα λίγο έτσι και κοίταξα πίσω, είδα πλημμύρα από κόσμο και είπα "δεν θα κουνηθείς, εδώ θα κάτσεις. Θα γκαγκανιάσεις, αλλά θα περιμένεις..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...