Αμετακίνητος ο Gaddafi

Σε σημερινή συνέντευξή του τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο ξενοδοχείο Rixos στην Τρίπολη, ο Λίβυος ηγέτης Muammar Gaddafi ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία. Παράλληλα αρνήθηκε ότι συζήτησε οποιαδήποτε συμφωνία με τους αντικαθεστωτικούς, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που τον παρουσίαζαν τις δύο προηγούμενες ημέρες να βρίσκεται σε συνενόηση για μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας μέσω της παροχής εγγυήσεων.

Επιπλέον, επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι θα πολεμήσει μέχρι και την τελευταία σφαίρα, αρνούμενος τον χαρακτηρισμό του δολοφόνου.
Ο Λίβυος ηγέτης είχε μεταβεί αργά χθες το βράδυ, περί τις 23.15 ώρα Ελλάδος, στο ξενοδοχείο Rixos στην Τρίπολη προκειμένου να δωσει συνέντευξη τύπου στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ντυμένος με μία μαύρη κελεμπία και ένα τουρμπάνι σε χρώμα ώχρας, εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση διέσχισε το πλήθος των δημοσιογράφων με υψωμένο το χέρι, σχηματίζοντας το σήμα της νίκης.
Παράλληλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο υπουργός Οικονομικών της Λιβύης ανέλαβε προσωρινά τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, λόγω απουσίας του διοικητή της Μπεν Γκουϊντάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...