Σε τεχνητό κώμα ο Μπένιαμιν Μπεν Ελιέζερ

Ο πρώην υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένιαμιν Μπεν Ελιέζερ, νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο κοντά στο Τελ Αβίβ εξαιτίας επιπλοκών της πνευμονίας από την οποία προσβλήθηκε.
Εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου στο οποίο νοσηλευόταν διέψευσε δημοσιεύματα ότι η ζωή του βουλευτή είναι σε κίνδυνο αλλά απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ασθενή.
Ο Μπεν Ελιέζερ, που πολλοί αποκαλούν Φουάντ, από το μικρό αραβικό του όνομα, νοσηλεύεται την τελευταία εβδομάδα αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε χθες, σύμφωνα με άλλη πηγή. «Για να υποστηριχθεί αναπνευστικά ο βουλευτής Φουάντ Μπεν Ελιέζερ αποφασίστηκε να τεθεί σε τεχνητό κώμα», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Ο 75χρονος Μπεν Ελιέζερ είναι από τους πολιτικούς ηγέτες της παλιάς φρουράς και προσωπικότητα του Εργατικού Κόμματος. Διετέλεσε υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 όταν και παραιτήθηκε κατά την διάσπαση του κόμματός του, που είναι δεύτερος εταίρος του κυβερνητικού συνασπισμού του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...