Πασχάλης: Είναι ο πατέρας του παιδιού

Την εφετειακή απόφαση που είχε κρίνει πως ο πατέρας του 5χρονου γιου της Ουρανίας Τουτουνζή είναι ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, επικύρωσε ο Άρειος Πάγος!
Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.
Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημα του τραγουδιστή κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει νόμιμη, πλήρη και ορθή αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντορ που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Οι συναντήσεις του γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού. Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.
Ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί άλλωστε μια ερωτική συνεύρεση με την κ. Τουτουνζή λέγοντας πως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος».
Άραγε μετά από όλα αυτά ποια θα είναι η αντίδραση της Αλίκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...