«Είναι μια μάχη κατά της τρομοκρατίας»

Ο Λίβυος ηγέτης Muammar Kaddafi υποστηρίζει σε συνέντευξη του στη γαλλική εφημερίδα Le journal du Dimanche ότι διεξάγει έναν αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, ζητώντας παράλληλα την αποστολή εμπειρογνωμόνων του Ο.Η.Ε. ή της Αφρικανικής Ένωσης για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

«Εκπλήσσομαι από το γεγονός ότι κανένας δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι μία μάχη κατά της τρομοκρατίας. Οι δικές μας υπηρεσίες συνεργάστηκαν με τη Δύση. Σας έχουμε βοηθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Γιατί, λοιπόν, τώρα που πολεμάμε εμείς την τρομοκρατία μέσα στην ίδια μας τη χώρα, τη Λιβύη, κανένας δεν μας βοηθάει, σε αντάλλαγμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Θα ήθελα την αποστολή μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων από τον Ο.Η.Ε. ή την Αφρικανική Ένωση να έρθει στη Λιβύη. Δεν πρόκειται να τους εμποδίσουμε στην έρευνά τους και υποστηρίζουμε την ιδέα ο επικεφαλής της αποστολής να είναι η Γαλλία», συμπλήρωσε.
Και συνεχίζει, λέγοντας ότι «οι άνθρωποι του Osama Bin Laden θα επιβάλλουν την καταβολή λύτρων σε στεριά και θάλασσα. Θα επιστρέψουμε στις εποχές του Κοκκινογένη, των πειρατών, των Οθωμανών, που επέβαλαν φόρο σε κάθε πλοίο. Αν ηττηθούμε, θα έχετε τον Bin Laden στα πόδια σας και ένα τεράστιο κίνημα λαθρομεταναστών στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...