Στις παρελάσεις με το... ζόρι οι υπουργοί που φοβούνται το γιουχάισμα

Απρόθυμοι εμφανίζονται οι υπουργοί να εκπροσωπήσουν την Κυβέρνηση στις παρελάσεις, υπό τον φόβο ότι μπορεί να αποδοκιμαστούν και να γίνουν “επιθεώρηση” στα κανάλια και το διαδίκτυο!

Και αυτό, παρά την απόφαση σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μετά το γιαούρτωμα του Θόδωρου Πάγκαλου και τις αποδοκιμασίες κατά του Πρωθυπουργού στη Σύρο, στην οποία (σύσκεψη) αποφασίστηκε ότι οι δημόσιες αποδοκιμασίες δεν πρέπει να κάμψουν την κυβέρνηση και να ακυρώσουν την επικοινωνία των υπουργών με τους πολίτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί υπουργοί δήλωσαν απρόθυμοι- κάποιοι επικαλέστηκαν και κώλυμα, προς τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σωτήρη Λύτρα, όταν αυτός τους κάλεσε να παραστούν σε παρελάσεις προκειμένου να καταρτίσει το πρόγραμμα.
Τελικά, ανάγκα και Θεοί πείθονται... Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς φυσικά να πετάνε από χαρά, οι υπουργοί και υφυπουργοί πείσθηκαν να συμμετάσχουν στις παρελάσεις ανά την επικράτεια, εκτός εκείνων οι οποίοι είχαν πραγματικό κώλυμα λόγω ειλημμένων πολιτικών υποχρεώσεων που ήταν γνωστές στον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.
Πάντως ο κ. Λύτρας αναγκάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό και να αφαιρέσει από τη λίστα τον Θ. Πάγκαλο που είχε προγραμματιστεί να πάει στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Φυσικά, σε όλες τις παρελάσεις, θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη υπό τον φόβο ότι μπορεί να επαναληφθούν φαινόμενα ανάλογα της Σύρου ή- το χειρότερο, ανάλογα των Καλυβίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...