Ιράν: Απαράδεκτη η παρουσία ξένων δυνάμεων στο Μπαχρέιν


Ως "απαράδεκτη" χαρακτήρισε την παρουσία των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στο Μπαχρέιν, ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών σήμερα, μια ημέρα αφού τα στρατεύματα των χωρών-μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου εισήλθαν στο εμιράτο. Ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ.

"Η παρουσία ξένων στρατευμάτων και η επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις του Μπαχρέιν είναι απαράδεκτη και θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα", τόνισε ο Ραμίν Μεχμανπαράστ.
"Πιστεύουμε πως τα αιτήματα του λαού του Μπαχρέιν είναι νόμιμα, πρέπει να γίνουν σεβαστά και να αντιμετωπιστούν με ειρηνικό τρόπο", επισήμανε ο ίδιος.
Ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάλεσε τους αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στο Μπαχρέιν και συνέστησε στους Αμερικανούς που βρίσκονται στη χώρα αυτή να την εγκαταλείψουν εξαιτίας της πολιτικής αναταραχής.
Στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνεται επίσης ότι τα μέλη των οικογενειών των εργαζομένων στην αμερικανική πρεσβεία στο Μπαχρέιν μπορούν να εγκαταλείψουν τη χώρα αν το θελήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...