Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και Χιμένεθ


Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και Χιμένεθ
Συνάντηση είχε ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τι έφταιξε για την τραγική εμφάνιση της ομάδας το βράδυ της Κυριακής.
Για δύο ώρες περίπου, Αδαμίδης και Χιμένεθ ανέλυαν την κατάσταση, με τον Ισπανό προπονητή να δίνει εξηγήσεις για την ήττα και τον πρόεδρο του συλλόγου να εκφράζει τη στήριξή του στο πρόσωπό του. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει απογοήτευση από την πλευρά της διοίκησης για το χθεσινό αποτέλεσμα, όσο ξεκάθαρη είναι και η πρόθεσή της να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Χιμένεθ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε. Θέμα προπονητή δεν τίθεται. Εξάλλου οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι και ανεπηρέαστοι από το "εκκωφαντικό" 6-0. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και η κατάκτηση του τροπαίου είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, όπως και η μάχη των πλέι οφ που επίκειται σε λίγες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...