"Χειροπέδες" σε μητέρα και γιο για διακίνηση ναρκωτικών


Μάνα και γιος από την Αλβανία, 62 και 30 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών στο Χαϊδάρι, για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωΐνης, ενώ είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε εργαστήριο νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εφτά κιλά και 606 γραμμάρια ηρωΐνη, 16 κιλά και 160 γραμμάρια άγνωστη σκόνη, που προορίζεται πιθανότατα για τη νόθευση των ναρκωτικών, 15.730 ευρώ, εφτά κινητά τηλέφωνα, 3 ηλετρονικές ζυγιαριές ακριβείας, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς και τα σύνεργα του εργαστηρίου, μεταξύ των οποίων τέσσερα μίξερ και μια υδραυλική πρέσα, δυναμικότητας συμπίεσης 15 τόνων.
Επίσης από τη Δίωξη Ναρκωτικών, σε άλλη υπόθεση, συνελήφθησαν δύο Ιρανοί 31 και 28 ετών στην Αθήνα, για εισαγωγή μεθαμφεταμίνης στην Ελλάδα.
Οι δύο Ιρανοί συνελήφθησαν κατά την ελεγχόμενη παράδοση πακέτου με τη μεθαμφεταμίνη, που προερχόταν από την Τουρκία και είχε φτάσει ταχυδρομικώς στην Ελλάδα.
Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν μέλη οργανωμένου κυκλώματος, που εισήγαγε ναρκωτικά με ταχυδρομικά δέματα, δηλώνοντας ψεύτικες διευθύνσεις και στοιχεία κάθε φορά και παραλάμβαναν τα ταχυδρομικά πακέτα από τις τοπικές μεταφορικές εταιρίες.
Συνολικά κατασχέθηκαν περίπου ένα κιλό μεθαμφεταμίνης, 2.000 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, ένα μίξερ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και πέντε πλαστά δελτία αιτήσεων ασύλου για αλλοδαπούς.
Ολοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...