Δέκα στους δεκαέξι κάνουν αποχή!

Υπέρ της αποχής στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League αποφάσισαν οι δέκα από τις δεκαέξι ομάδες, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών να τονίζει, μέσω του προέδρου του, Στέλιου Γιαννακόπουλου, ότι η απόφαση θα υλοποιηθεί.
Μετά τη συνεδρίαση του ΠΣΑΠ, όπου πάρθηκε η παραπάνω απόφαση, αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ και της Λίγκας, όπως επίσης και το αν θα αλλάξει οριστικά η γραμμή των υπόλοιπων έξι ομάδων.
«Το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Απειλείται η ζωή τους και η ζωή έχει μεγάλη αξία για όλους τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο για αυτούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά και για όσους αγωνίζονται και στις άλλες κατηγορίες» είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και συνέχισε:
«Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή, οι: ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Λάρισα, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, SKODA Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός είναι υπέρ της αποχής».
Καταλήγοντας ανέφερε: «Περιμένουμε και αυτούς των: Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρας, Καβάλας, Εργοτέλη, Πανιωνίου και Ολυμπιακού Βόλου. Περιμένουμε κι αυτές τις ομάδες να συνταχθούν μαζί μας για τον αγώνα κατά της βίας. Στο ίδιο μήκος κύματος περιμένουμε να είναι και η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ. Ζητάμε κάτι που στο εξωτερικό θεωρείται δεδομένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...