«Δεν έχω καμία πρόταση για τηλεόραση»

Συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Λέχου στην εφημερίδα «Real Life» και μίλησε για τη δουλειά της αλλά και για τον γάμο.
Αναφέρθηκε στο «Νησί», λέγοντας πως «Ήταν πολύ ευτυχισμένη στιγμή και δεν επαναλαμβάνεται. Συνήθως στις δουλειές υπάρχουν πολλές εντάσεις, όμως η θετική ενέργεια που επικρατούσε μας έκανε να βάλουμε στην άκρη τον κακό μας εαυτό».
«Ας μην κρυβόμαστε, δεν έχω καμιά πρόταση για τηλεόραση. Αλλά είμαι σε φάση που επαναπροσδιορίζω τη σχέση μου με το θέατρο, το οποίο παραμέλησα λιγάκι λόγω της τηλεόρασης» δηλώνει η ηθοποιός.
Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο του γάμου και της μητρότητας: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Πιστεύω πάντα πως ορισμένα πράγματα πρέπει να συμβούν στην ώρα τους. Όλα έχουν τη στιγμή τους. Βέβαια, τα πράγματα αλλάζουν», ενώ συνέχισε: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων για να φθάσεις να κάνεις ένα παιδί, όχι για εγωιστικούς, αλλά για ουσιαστικούς λόγους. Αυτό ή σου τυχαίνει ή όχι. Δεν είναι όλοι πλασμένοι για αυτό τον ρόλο (...) Τα πεπραγμένα δείχνουν τι θέλουμε και τι όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...