Η Αιγινίτη μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την ημέρα που η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Αντώνης Σρόιτερ έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους, ο οποίος κράτησε ελάχιστα. Η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK» ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της.
Όταν παντρευτήκατε πίστευες ότι ο γάμος θα κρατήσει για πάντα; «Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Το “για πάντα” είναι βέβαια σχετικό. Υπάρχει έρωτας που κρατάει για πάντα; Ένας γάμος κρατάει για πάντα; Είναι ρομαντικό, είναι ιδανικό, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο στις μέρες μας. Θέλει τρομακτική προσπάθεια και από τους δύο».
Πόνεσες πολύ; «Πέρασα δύσκολα. Φαντάζομαι το ίδιο και ο Αντώνης. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο, ειδικά όπως έγινε με εμάς. Έγινε απότομα, έγινε βίαια ψυχολογικά».
Έχεις κλάψει πολύ τους τελευταίους μήνες; «Υπήρξαν στιγμές οι οποίες δεν ήταν εύκολες. Κάθε χωρισμός είναι επώδυνος, είναι μια απώλεια, ένας μικρός θάνατος. Λες αντίο σε κάποιον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...