Διπλή καταδίκη των επιθέσεων στην Παλαιστίνη

Διπλή καταδίκη των επιθέσεων στην Παλαιστίνη
Η επίθεση που σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ και προκάλεσε τον θάνατο μίας γυναίκας και τον τραυματισμό τουλάχιστον 30 ατόμων, καταδικάστηκε τόσο από την πλευρά του Λευκού Οίκου, όσο και από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, όπως και οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί που σημειώνονται στην Λωρίδα της Γάζας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, τόνισε “ δεν υπάρχει δικαιολογία για την τρομοκρατία” και συμπλήρωσε με την έκκληση των ΗΠΑ“προς τις ομάδες που είναι υπεύθυνες να δώσουν τέλος σε αυτές τις επιθέσεις αμέσως.
Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους θανάτους Παλαιστινίων στη Γάζα, ενώ κάλεσε όλες τις πλευρές να κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν τη βία και θύματα μεταξύ των αμάχων.
Επίσης και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν καταδίκασε έντονα σήμερα την επίθεση στην Ιερουσαλήμ, δηλώνοντας "τέτοιες επιθέσεις είναι απαράδεκτες”.
Ο γενικός γραμματέας εξέφρασε τη βαθιά του ανησυχία και ζήτησε τον άμεσο τερματισμό των τρομοκρατικών πράξεων και της βίας εναντίον αμάχων, ώστε να αποτραπεί “μία κλιμάκωση και η απώλεια ανθρώπινων ζωών", πρόσθεσε ο Μπαν Γκι-Μουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...