Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και πρόσκαιρες καταιγίδες στο Ιόνιο, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα νότια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και κεντρικά ορεινά.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις αυξημένες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις αυξημένες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες στο Ιόνιο κυρίως τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 Μποφόρ με τάση ενίσχυσης το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη Θεσσαλία και πιθανώς κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως το βράδυ. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και το βράδυ 5 με 7 Μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...