Αποκλείστηκε η Κοκκλώνη

Άτυχη στάθηκε στα 60 μέτρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου η Γεωργία Κοκλώνη. Με 7.23 βελτίωσε την καλύτερη φετινή της επίδοση, όμως έμεινε πέμπτη στη σειρά της και εκτός τελικού.
Να σημειωθεί ότι στη δεύτερη σειρά η Λιθουανή Λίνα Γκριντσικάιτε με 7.27 πήρε την πρόκριση για τον τελικό αφού είχε τερματίσει τέταρτη.
«Τι να πω; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω; Στο Ευρωπαϊκό της Μαδρίτης με αυτή την επίδοση είχα πάρει μετάλλιο. Και εδώ δεν μπορώ να μπω ούτε καν στον τελικό; Πιστεύω ότι η κούρσα μου ήταν αρκετά καλή. Όταν τερμάτισα πίστευα ότι ήμουν ή τρίτη ή τέταρτη. Όταν έβγαιναν σιγά - σιγά τα αποτελέσματα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα μείνει εκτός τελικού. Είναι κρίμα. Θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τον κανονισμό για να πηγαίνουν στον τελικό οι δύο πρώτες και μετά οι καλύτεροι χρόνοι», είπε.
Ταχύτερη στον ημιτελικό των 60 μ. ήταν η Ουκρανή Ολέσια Ποβ με 7.13 ενώ τον ίδιο ακριβώς χρόνο σημείωσε η συμπατριώτισσα της Μαρίγια Ριεμιέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...