Προς ανανέωση ο Τσιρίλο

Σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο θα κληθεί ο Μπρούνο Τσιρίλο από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Σπορ του Βορρά».
Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Φεντερίκο Παστορέλο, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το επόμενο δεκαήμερο για να συζητήσει με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» αυτό το ενδεχόμενο.

Το διετές συμβόλαιο του Ιταλού αμυντικού λήγει τον προσεχή Ιούνιο και στον ΠΑΟΚ, έχοντας μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του, θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Θετικός στο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και για οικογενειακούς λόγους είναι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, η διαδικασία επισπεύτηκε, έπειτα από σχετική ενόχληση του ατζέντη του Τσιρίλο, που ήθελε να μάθει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για το μέλλον της συνεργασίας τους.
Ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης
Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το προσεχές παιχνίδι με τη Λάρισα. Απόντες ήταν φυσικά οι διεθνείς, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Βλάνταν Ίβιτς και Λούσιο Φιλομένο. Αντίθετα, επανήλθαν στις προπονήσεις ο Ελ Ζαρ, που έλειψε χθες καθώς έχασε την πτήση του και ο Σαβίνι, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...