Νετανιάχου: Επίθεση στο Ιράν αν...


Εάν η Τεχεράνη συνεχίσει το πυρηνικό της πρόγραμμα, οι άλλες χώρες θα πρέπει να απειλήσουν το Ιράν με στρατιωτικές δράσεις, δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου στο CNN.

"Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο Ιράν από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν είναι αρκετές" τόνισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός εκφράζοντας ότι η Τεχεράνη μπορεί να αποκτήσει πρόσθετει επιρροή κατά τη διάρκεια της αναταραχής στη Μέση Ανατολή.
"Το Ιράν θα πρέπει να γνωρίζει ότι αν δεν συνεργαστεί, θα υπάρξουν στρατιωτικές ενέργειες", είπε ο Νετανιάχου, ο οποίος πιστεύει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
"Σοβαρή στρατιωτική δράση σημαίνει ότι θα τεθεί τέρμα στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ειδάλλως η Τεχεράνη θα είναι επικίνδυνη όχι μόνο για το Ισραήλ αλλά και γις τις ΗΠΑ και την Ευρώπη" αφού όπως είπε, "είναι κοντά στο στάδιο να μπορέσει να κατασκευάσει όπλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...