ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τις συνθήκες κυκλοφορίας των οχημάτων βαρέως τύπου και τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν, χθες απόγευμα, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων στο εθνικό οδικό δίκτυο και ειδικότερα στη περιοχή της Μαλακάσας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Η κίνηση και κυκλοφορία των οχημάτων βαρέως τύπου στο ρεύμα εισόδου προς Αθήνα δεν επιτρέπονταν από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι τις 09.00 το βράδυ. Η απαγόρευση αυτή είχε ανακοινωθεί, στο πλαίσιο των μέτρων κυκλοφορίας που είχαν ληφθεί από την Τροχαία, με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στις 02 Μαρτίου 2011.
Μετά τις 09.00 το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων βαρέως τύπου στο ρεύμα προς Αθήνα διακόπηκε στη περιοχή του Αλμυρού και της Χαλκίδας.
Με την έναρξη της χιονόπτωσης διακόπηκε από την Τροχαία η κυκλοφορία οχημάτων βαρέως τύπου όσων κατευθύνονταν προς Λαμία, στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Όσα οχήματα (βαρέως τύπου) κινούνταν ήδη στο ενδιάμεσο οδικό δίκτυο ακινητοποιούνταν όπου εντοπίζονταν από τροχονόμους.
Η κυκλοφορία στο ρεύμα εισόδου προς την Αθήνα αποκαταστάθηκε αμέσως μετά το καθαρισμό του οδοστρώματος και τη ρίψη άλατος. Τα οχήματα βαρέως τύπου που είχαν ακινητοποιηθεί στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, με τη συνοδεία οχημάτων της Τροχαίας κινήθηκαν κατά ομάδες, των 15 έως 20 οχημάτων, προς Λαμία χωρίς προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...