Τέλος η διπλή ταρίφα σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης

Μειώνεται το κόμιστρο των ταξί, από διπλή σε μονή ταρίφα, για τις διαδρομές από τους δήμους Θερμαϊκού, Μίκρας, Μηχανιώνας και Επανομής προς τη Θεσσαλονίκη, μετά από ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής».
Παράλληλα, το Σωματείο, αποφάσισε να μην υπάρξει για φέτος δώρο Χριστουγέννων στο κόμιστρο των ταξί της Θεσσαλονίκης.
«Σε μια περίοδο που δυστυχώς όλα αυξάνονται, εκτός από τους μισθούς και τις συντάξεις, οι ιδιοκτήτες ταξί δείχνουν κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη, όπως αρμόζει στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε», τόνισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη Τύπου όπου ανακοινώθηκε η απόφαση των ιδιοκτητών ταξί.
Παρόντες ήταν και οι δήμαρχοι Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, Μίκρας, Θεόδωρος Γκουστίλης, Μηχανιώνας, Γιάννης Μαυρομάτης και Επανομής, Απόστολος Οικονομίδης οι οποίοι χαιρέτησαν την πρωτοβουλία κάνοντας λόγο για «δίκαιο αίτημα των πολιτών που ικανοποιήθηκε» και ευχήθηκαν το επόμενο βήμα να αφορά στη συγκοινωνία με καραβάκια στην περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...