"Καυτή" αναμένεται η πολιτική εβδομάδα!

Μία καυτή εβδομάδα αρχίζει με σημείο αιχμής το πολυνομοσχέδιο για τα εργασιακά, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις στις ΔΕΚΟ.Ζητούμενο για τον Γιώργο Παπανδρέου φαίνεται ότι είναι η ελάχιστη συναίνεση και για αυτό το λόγο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί την Τρίτη με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο πρωθυπουργός από την Κρήτη, έδωσε το στίγμα των όσων θα πει και στις κατ ιδίαν συναντήσεις του και εν όψει της κρίσιμης συνόδου Κορυφής, την ερχόμενη Πέμπτη στις Βρυξέλλες.
«Από την κρίση δε θα βγούμε αν ασχοληθούμε αποκλειστικά με την περιστολή των δαπανών. Το πρόβλημα της χώρας θα το αντιμετωπίσουμε καθώς αλλάζουμε τις δομές του κράτους, το παραγωγικό μας μοντέλο και φυσικά νοοτροπίες και πρακτικές που μας οδήγησαν σε αυτό το αδιέξοδο», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου. Η Νέα Δημοκρατία δεν δείχνει διατεθειμένη να συναινέσει, με τον πρόεδρό της να δηλώνει ότι δεν δίνει συναίνεση σε μία πολιτική που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τη χώρα.
Όχι στη συναίνεση λέει και η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα επισημάνει στον πρωθυπουργό ότι οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν με πόλεμο στον πόλεμο που δέχονται. Ο πρόεδρος τού ΣΥΝ έχει αρνηθεί να συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα αποφασίσει σήμερα τη στάση του, μετά από σύσκεψη με τα στελέχη του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...