Η Ήβη είναι... σπιτόγατα

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΒΗ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΟΓΑΤΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ
Η Ήβη Αδάμου, η νεαρή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στο «X-Factor» , μίλησε στο περιοδικό «Nitro» για την καθημερινότητά της και αποκάλυψε ότι δεν συνηθίζει να κάνει τα πράγματα που κάνουν τα κορίτσια της ηλικίας της.

Πιο συγκεκριμένα η 17χρονη ανέφερε ότι δεν της αρέσει να βγαίνει, δεν ξενυχτάει και δεν διασκεδάσει σε κλαμπ, αλλά αντιθέτως προτιμά να κάθεται με τις φίλες της σπίτι και να δουν DVD ή να πάνε για καφέ.
Όταν βρέχει δε, η… καλύτερη της: «Ειδικά όταν βρέχει τρελαίνομαι να είμαι μέσα, τυλιγμένη στην κουβέρτα μου και να μην νιώθω τι γίνεται εκεί έξω».

Η Ήβη ταυτόχρονα με το σχολείο της κάνει μαθήματα φωνητικής και επιθυμεί να περάσει στο Τμήμα Κοινωνιολογίαςτου Παντείου.

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση αποκαλύπτει ότι ούτε είχε ούτε και έχει αγόρι: «Δεν έχει να κάνει με τα μαθήματα ή τη δουλειά. Αυτά αν είναι να έρθουν θα έρθουν. Μέχρι τώρα δεν έτυχε. Πιστεύω πάντως ότι αν είναι να την πάθω, θα την πάθω πολύ άσχημα».

Όσο για τους θαυμαστές της είπε: «Ένας θαυμαστής με είχε ζωγραφίσει σε πίνακα. Στο Facebook μου έχουν στείλει χιλιάδες ψηφιακά λουλούδια. Ένας fan μου έχει στείλει μήνυμα: “με παντρέυεσαι”; E, εκεί δεν απαντάς».

Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για την πρόταση που της έγινε για να πάει στην Eurovision: «Η Eurovision σίγουρα θα είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είχα μια πρόταση, αλλά όσο έχω το σχολείο δεν θα μπορέσω να το κάνω πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...