Οικογενειακά Χριστούγεννα για Λιάγκα Σκορδά στο Κιλκίς


Χριστούγεννα με την οικογένεια της γυναίκας του Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς, θα κάνει το «πρωινό ζευγάρι» του Mega. «Φέτος, θέλω να βλέπω χαμόγελα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπα» είπε η Φαίη Σκορδά μιλώντας στην εκπομή Lifestyle και τόνισε ότι η επιλογή τους να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά, έχει αυτό το σκοπό :
«θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Και φέτος θα πάμε τρεις.»
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε και την περιπέτεια που είχε το ζευγάρι την πρώτη φορά που πέρασε μαζί τις γιορτές στο Παρίσι. Ο παρουσιαστής, που όπως είπε ,ήθελε να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του, είχε κλείσει τραπέζι σε ένα πανάκριβο εστιατόριο σε ένα ορεινό χωριό, είχε νοικιάσει και ένα ακριβό αυτοκίνητο αλλά δεν αρκεί να σχεδιάζεις. «Είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πηγαίνοντας στο χωριό χαθήκαμε. Είχε πολύ μεγάλη κακοκαιρία και όλο στροφές.
Μετά από δύο ώρες μου λέει η Φαίη σταμάτα, δεν μπορώ άλλο, είχε ζαλιστεί», περιγράφει γελώντας τώρα ο Γιώργος Λιάγκας. «Ήμουν χάλια. Όλο βουνό βλέπαμε. Ζαλίστηκα από τις στροφές», θυμάται η Φαίη. Η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο βουνό αλλά το τοπίο τους αποζημίωσε. «Βγήκαμε έξω από το αυτοκίνητο και κάτω ήταν το χωριό φωταγωγημένο», λένε αν και συμπληρώνουν ότι το φαγητό στο εστιατόριο δεν άξιζε τόσο κόπο. Όσο για τα δώρα που περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα; «Εγώ κάνω λίστα και του ζητάω», λέει γελώντας η Φαίη. «Ένα ζευγάρι μπότες μου έχει ζητήσει», επεμβαίνει ο Γιώργος Λιάγκας. Μπότες για τη Φαίη και μπουφάν για τον Γιώργο θα είναι τα δώρα τους αλλά και «κάτι άλλο που δεν το ξέρει», εκπλήσσει ευχάριστα τη σύζυγό του, ο παρουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...