Ουρές στις εφορίες για το σήμα κυκλοφορίας!

 ΑΘΗΝΑ
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους πολίτες που πηγαίνουν στις ΔΟΥ για να προμηθευτούν τα ειδικά σήματα κυκλοφορίας έως τις 31 Δεκεμβρίου. Σήμερα, Τετάρτη, με δεδομένη τη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ (12:00 - 15:00), οι εφορίες αναμένεται να υπολειτουργήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών δεν θα δοθεί παράταση για την προμήθεια του σήματος των τελών.

Οι πολίτες που δεν έχουν παραλάβει ταχυδροµικά το σήμα των τελών, θα πρέπει να σπεύσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου στις ΔΟΥ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, χθες, Τρίτη, μεγάλες ουρές φορολογουμένων σχηματίστηκαν στις εφορίες για την προμήθεια του σήματος. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις, πολίτες προτίμησαν να μεταβούν σε άλλη εφορία, καθώς η προμήθειά του μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε ΔΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνοι που δεν έχουν παραλάβει ακόμα το σήμα υπολογίζονται σε αρκετές χιλιάδες. Υπάρχουν, δε, και κάποιοι που παρέλαβαν ειδοποιητήριο µε λανθασµένα στοιχεία (π.χ. ΑΦΜ ή αριθµός κυκλοφορίας οχήµατος). Όσοι έχουν τέτοιου είδους προβλήματα θα πρέπει να προσκοµίσουν στην Εφορία την άδεια κυκλοφορίας του οχήµατος.

Από τις 2 Ιανουαρίου και µετά, το αυτοκόλλητο σήµα θα µπορούν να το πάρουν µόνο από τη ∆ΟΥ µε την καταβολή προστίµου, που είναι ισόποσο της αξίας του τέλους, δηλαδή θα πρέπει να καταβάλουν τα διπλάσια χρήµατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...