Φιλιά με Ρέμο και Παπαρίζου η Βίσση

Πολύ αγαπησιάρα και εκδηλωτική μας βγήκε η Άννα Βίσση, που αποφάσισε να φιλήσει στο στόμα τον Αντώνη Ρέμο και, μάλιστα, παρουσία της Υβόννης! Για να μη μείνει παραπονεμένη, η τραγουδίστρια φίλησε και... την Έλενα Παπαρίζου!
Το βράδυ της Κυριακής, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης και η Έλενα. Εκεί ήταν φυσικά και η Υβόννη Μπόσνιακ, που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του καλού της, χρονιάρα μέρα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδειξε η εκπομπή «10 με 1 μαζί», η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα και, αφού κατάφερε να ξεμπλέξει το τακούνι της από τα πανέρια με τα γαρίφαλα, φίλησε στα πεταχτά τον Αντώνη! Όμως, ένα ίσον κανένα, οπότε η Άννα ένωσε ξανά τα χείλη της με εκείνα του τραγουδιστή!
«Είναι μαζί μας η αγαπημένη μας Άννα» είπε ο τραγουδιστής, καλωσορίζοντάς την και την ευχαρίστησε. «Αγαπώ τη φωνή σου, τα τραγούδια σου, την επικοινωνία σου και την επαφή που έχεις με τον κόσμο» του απάντησε εκείνη και τραγούδησε το νέο τραγούδι της «Αγάπη Είναι Εσύ».
Τι σκεφτόταν, άραγε, η Υβόννη που τα έβλεπε αυτά, μόνο η ίδια ξέρει...
«Έχω σήμερα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, μια σπουδαία φωνή και μια μεγάλη σταρ... Άννα Βίσση» είπε από μικροφώνου η Έλενα Παπαρίζου, η οποία «τσέπωσε» επίσης ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...