Συνελήφθη τελικά ο πρώην Πρωθυπουργός της Αυστρίας Ίβο Σαναντέρ στην Αυστρία!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας Ίβο Σαναντέρ, ο οποίος αναζητείται ως ύποπτος για κατάχρηση εξουσίας από το εθνικό γραφείο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, συνελήφθη σήμερα στην Αυστρία."Η κροατική αστυνομία ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου από την αυστριακή αστυνομία ότι ο κ. Ίβο Σαναντέρ συνελήφθη σήμερα στις 15H50 τοπική ώρα στην επαρχία του Σάλτσμπουργκ, σύμφωνα με το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την Κροατία" ανέφερε το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωσή τουΤην σύλληψη του Σαναντέρ στην επαρχία του Σάλτσμπουργκ επιβεβαίωσε και το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών. Η εισαγγελία επιθυμεί την εμφάνιση του κ. Σαναντέρ ενώπιον της δικαιοσύνης για την εμπλοκή του στην διάπραξη ποινικού εγκλήματος και για κατάχρηση εξουσίας, ανέφερε το υπουργείο.
Ο πρώην πρωθυπουργός εγκατέλειψε την χώρα χθες Πέμπτη λίγο αφότου το κοινοβούλιο ήρε την βουλευτική ασυλία του.Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, αναφέροντας ότι είναι πολιτικά υποκινούμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...