Συλλαλητήρια εναντίον του Στρος Καν στην Αθήνα

Την ώρα που ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν θα βρίσκεται στην Βουλή, εκατοντάδες διαδηλωτές φιλοδοξούν να τον «υποδεχτούν» με διαδηλώσεις και συλλαλητήρια που διοργανώνονται στην Πλατεία Συντάγματος. Αυτήν την ώρα (5 μ.μ) είναι σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλητήριο που συντονίζουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και άλλα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με αίτημα την «ακύρωση του μνημονίου και των αντεργατικών κυβερνητικών επιλογών». Κόσμος συγκεντρώνεται στην Πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή. Για τον λόγο αυτόν, έκλεισε η Οδός Σταδίου, η λεωφόρος Αμαλίας στο ρεύμα προς Πανεπιστημίου, η Βασιλίσσης Σοφίας και δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, οπότε καλό είναι οι οδηγοί να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες οδικές αρτηρίες τις προσεχείς ώρες.
Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας για τον φόβο της επανάληψης επεισοδίων, σαν και αυτά που σημειώθηκαν την χθεσινή ημέρα με την αφορμή των διαδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στις 7.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και δεύτερο συλλαλητήριο εναντίον του μνημονίου, αυτή τη φορά από το ΠΑΜΕ (και το ΚΚΕ) στο Σύνταγμα.

ΠΗΓΗ:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...