6 ΚΡΑΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Έξι υπουργοί Εξωτερικών κρατών του πρώην «σιδηρού παραπετάσματος» (Λετονίας, Λιθουανίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας και Βουλγαρίας), απέστειλαν επίσημο αίτημα στον Επίτροπο Δικαιοσύνης της Ε.Ε., ζητώντας «την ποινικοποίηση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων», διότι, όπως κατήγγειλαν, στην Δυτική Ευρώπη, τα δεινά όσων έζησαν υπό κομμουνιστική κατοχή αντιμετωπίζονται συχνά με περιφρόνηση.


Πρόκειται για ένα απολύτως δίκαιο αίτημα, καθώς μετά την αυτοκατάργηση του λεγόμενου «υπαρκτού σοσιαλισμού», αγνοήθηκαν παντελώς τα άπειρα εγκλήματα των καθεστώτων αυτών και οι κομμουνιστές δολοφόνοι –ανώτεροι και κατώτεροι- εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι! Αυτό συνέβη, διότι αυτά τα κτήνη υπηρετούσαν πιστά τα συμφέροντα του παγκόσμιου αφέντη, από την αρχή (1917) ως το τέλος (1991). Τα συμφέροντα αυτά δεν επέτρεψαν να κηλιδωθεί η μαρξιστική ιδεολογία και πρακτική, διότι θα ήταν σα να έφτυναν στα μούτρα τους.

Αλλά δεν φτάνει μόνον το αίτημα για ποινικοποίηση. Γι’ αυτό λοιπόν, θεωρούμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί στο αίτημα των 6 κρατών και η πραγματοποίηση –έστω και τώρα- μιας μεγάλης δίκης «εγκληματιών πολέμου» όσων εκ των ιθυνόντων των καθεστώτων αυτών είναι ακόμη εν ζωή και η πλήρης διερεύνηση όλων των εγκλημάτων καθώς και η τιμωρία των ενόχων. Το οφείλει αυτό η ανθρωπότης στα εκατομμύρια των θυμάτων, ως ένα μνημόσυνο για την ανάπαυση των χιλιοβασανισμένων ψυχών τους.

(ΥΓ) 1: Να υπενθυμίσουμε ότι οι κομμουνιστές –όταν συγκυβερνούσαν στην Γαλλία με τους σοσιαλιστές- ήσαν αυτοί που θρασύτατα επέβαλαν την ποινικοποίηση της αρνήσεως του λεγόμενου «ολοκαυτώματος» (με τον περιβόητο νόμο Gayssot). Ήταν ο πρώτος τέτοιος νόμος στον κόσμο. Να δούμε τώρα τα μούτρα που θα κάνουν αν υποστούν την ίδια ποινικοποίηση. Σε κάθε περίπτωση τους αξίζει! Να δούνε τι εστί… βερίκοκο.

(ΥΓ) 2: Προβλέπουμε να σηκώνουν την παντιέρα της… αντίστασης ΟΛΑ τα κόμματα των ελληνοφώνων που σήμερα εκπροσωπούνται στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όταν έρθει το θέμα στην ολομέλεια. Όπως το 2006, που όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές (πλην Συνασπισμού!) καταψήφισαν μετά βδελυγμίας το ψήφισμα για την αναγνώριση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων, με πρωτοπόρους τους «δεξιούς» Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη. Κι αφού δε δέχτηκαν ούτε την απλή αναγνώριση των εγκλημάτων, φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει με την ποινικοποίηση της άρνησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...