ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ :29 χρονη έγκυος εθισμένη στην ηρωίνη κάνει "πεζοδρόμιο" για να επιβιώσει!!!

Της Μπέττυς Γιάννα 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Η Χριστίνα που βλέπετε στην φωτογραφία είναι 29χρονών και από τα 15 της χρόνια είναι εθισμένη στον ψεύτικο κόσμο της ηρωίνης.
Την εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας.  Σήμερα περιπλανιέται στα σοκάκια της Ομόνοιας, αφού οι δικοί της την έχουνε διώξει χρόνια τώρα από το σπίτι και προσπαθεί να εξασφαλίσει την δόση της και την επιβίωσή της, κάνοντας «πεζοδρόμιο», μολονότι βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Έμπλεξα με ναρκωτικά όταν ήμουν μόλις 15 χρονών από μια φίλη μου την Κατερίνα, η οποία τώρα που μιλάμε δεν πρέπει να είναι στη ζωή. Η μητέρα μου είναι με ψυχοφάρμακα και ο πατέρας μου Α Καπετάνιος στα καράβια. Κάποια στιγμή γύρω στα 20 ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι γιατί οι παρέες που κουβαλούσα ήταν όλοι χρήστες και κλέβανε πράγματα μέχρι και από τους γονείς μου. Έμεινα έγκυος χωρίς να το καταλάβω και όταν το αντιλήφθηκα ήταν ήδη πολύ αργά. Ήμουν ήδη 4 μηνών όταν πήγα στο γιατρό για να κάνω έκτρωση. Τότε μου ανακοινώθηκε ότι δεν γίνεται να «ρίξω» το παιδί γιατί η εγκυμοσύνη ήταν ήδη προχωρημένη και θα έμπαινα σε μεγάλο κίνδυνο. Έτσι χωρίς να θέλω αναγκάστηκα να το κρατήσω. Ο πατέρας του παιδιού είναι από την Αλγερία και τώρα δεν βρίσκεται εδώ γιατί λήξανε τα χαρτιά του και τον γυρίσανε πίσω στην πατρίδα του» μας είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη Χριστίνα.

Όταν την ρωτήσαμε πού κοιμάται , κάτω από ποιες συνθήκες ζει και πώς είναι δυνατόν να επιδίδεται σε πληρωμένο έρωτα στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η Χριστίνα δάκρυσε και μας απάντησε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ζήσει και να βρει χρήματα για να εξασφαλίσει τη δόση της. Το στερητικό σύνδρομο που την πιάνει κάνει κακό στο παιδί και στην ίδια λέει.

« Κοιμάμαι όπου βρω και ζω κάτω από άθλιες συνθήκες. Δεν έχω όμως άλλη επιλογή. Θέλω να κάνω αίτηση στον Οκανά για να απεξαρτηθώ, αλλά φοβάμαι να μην μου πάρουν το παιδί .Μπορεί στην αρχή να μην το ήθελα αλλά τώρα που μεγαλώνει σιγά σιγά μέσα μου, το έχω αγαπήσει. Είναι αγόρι και ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα με μισήσει. Δεν θέλω όμως να μου το πάρουν. Θέλω να το κρατήσω έστω και αν χρειαστεί να πληρώνω μια γυναίκα για να μου το κρατάει, έτσι ώστε να μπορώ να βγαίνω έξω και να κάνω την «δουλειά» μου. Φίλους δεν έχω αλλά μερικές φορές κάποιοι γνωστοί με φιλοξενούν και μου δίνουν τροφή και στέγη λόγω της κατάστασής μου. Στους «πελάτες» που με πλησιάζουν δεν λέω ότι είμαι έγκυος και προσπαθώ να το κρύψω λέγοντας πως έχω παχύνει. Σε λίγο όμως δεν θα μπορώ να το κρύψω και πρέπει αναγκαστικά να σταματήσω το πεζοδρόμιο.. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο και όσο ζω δεν θα συγχωρέσω ποτέ τους δικούς μου που με πετάξανε σαν το σκυλί έξω από το σπίτι. Δεν ρωτάνε αν ζω ή αν πέθανα. Έχω και μια αδερφή που μένει μόνιμα στη Σαλαμίνα αλλά ούτε και αυτή ενδιαφέρεται για μένα, επειδή ντρέπεται για την κατάστασή μου».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα στερητικά σύνδρομα που παρουσιάζουν τα νεογέννητα βρέφη όταν έρχονται στη ζωή είναι τρομακτικά. Τα βρέφη υποφέρουν πάρα πολύ και οι μητέρες χρήστριες ναρκωτικών ουσιών δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να βάζουν σε τέτοια επίπονη διαδικασία τα αγγελούδια, που δεν φταίνε σε τίποτα να ζήσουν πριν καλά καλά έρθουν στη ζωή, το φρικτό μαρτύριο του πόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...