Ποια...πριγκηπέσσα; Tο... πράσινο Ακρωτήρι!

Ποια...πριγκηπέσσα; Tο... πράσινο Ακρωτήρι!

Ο Παναθηναϊκός το... έκαψε αρχικά στον Καρρά, όπου δεν έλειψαν και οι ασχήμιες, και το... νταμπλ γλέντι συνεχίστηκε σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής. Το gazzetta.gr ήταν εκεί


Νίνης... κουπάτος

Περίπου στη 1:30 και ενώ βρίσκονταν ήδη στα τραπέζια τους υπάλληλοι της ΠΑΕ με αρχηγό τον κορυφαίο οδηγό, Δήμο, οι πρώτοι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την εμφάνιση τους. Ο Αλέξης Τζόρβας όπως στον Βέρτη έτσι και στον Καρρά ήταν ο μπροστάρης. Τον ακολούθησε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είχε πάρει... αγκαλιά την κούπα και την πήγε πρώτο τραπέζι πίστα! Εκείνη την ώρα τραγουδούσε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία αν και άργησε να καταλάβει τι γινόταν μετά από περίπου δέκα λεπτά είπε «συγχαρήτηρια τους νικητές». Εκεί άρχισαν και τα πρώτα συνθήματα με το «πρωτάθλημα και κύπελλο Παναθηναϊκέ» να έχει την τιμητική του.
Ο... πληγωμένος ΠΑΟΚτσής!
Μετά την Ηλιάδη δεν άργησε να έρθει η σειρά του Βασίλη Καρρά. Ο γνωστός τραγουδίστης αν και οπαδός του ΠΑΟΚ δήλωσε στεναχωρημένος. Προφανώς πήρε την υπόθεση του τελικού ενωτικά για την Θεσσαλονίκη, επιθυμώντας να νικήσει ο Άρης και η κούπα να πάει στον πύργο τον λευκό. Αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους» για την πορεία τους μέχρι τον τελικό, στην συνέχεια μοίρασε μπράβο στους κυπελλούχους ενώ αρκετές φορές αστειύθηκε λέγοντας μεταξύ άλλων «πόνεσε σήμερα, αλλά τι κάνουμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός». Μάλιστα μόλις ο Λέτο σηκώθηκε να χορέψει έριξε την μεγάλη ατάκα, λέγοντας «α, ρε άπονε»!
Το... κουνάει ο Λέτο
Τα... καλά πάντως δεν άργησαν να έρθουν . Μόλις ο Καρράς ερμήνευε το γνωστό και δοξασμένο «άστη να λέει», ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Σεμπάστιαν Λέτο μαζί με αιθέρια ύπαρξη ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού!
Ο Αργεντινός παιχταράς, όμως, δεν ήταν μόνος. Πήρε για... παρέα την κούπα, έπειτα είπε «τι λέει, τι λέει»; για να ακουστεί το γνωστό σύνθημα και στην συνέχεια χόρεψαν μαζί του ο Σιμάο με το μαύρο του καπέλο, ο Γκαμπριέλ με το αντίστοιχο μπεζ, ο Σωτήρης Νίνης αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ! Μάλιστα ο Γάλλος... φονιάς παρέδωσε την κούπα στον Καρρά, ο οποίος την σήκωσε ψηλά και αποθέωθηκε από τους θαμώνες.
«Είσαι παντού»
Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό ήρθε να προστεθεί και η άφιξη του Ζιλμπέρτο, η οποία έγινε υπό τους ήχους του καταλληλότερου τραγουδιού! «Είσαι παντού» έλεγε Καρράς, άσμα που ταιριάζει απόλυτα στον Βραζιλιάνο. Εξάλλου ο αρχηγός της σελεσάο έκανε φέτος... τα πάντα όλα. Αμυντικά και δημιουργικά ήταν εξαιρετικός. Έδωσε απαντήσεις σε όσους... άμπαλους βιάστηκαν να τον βαφτίσουν «παλτό»!
Γύρος του θριάμβου
Φυσικά στο επίκεντρο ήταν η κούπα. Το τρόπαιο έκανε αρκετές βόλτες, πέρασε από πολλές αγκαλιές και πολύς κόσμος φωτογραφήθηκε μαζί του. Πάντα, όμως επέστρεφε στο πρώτο τραπέζι για να θυμίζει σε όλους τι ακριβώς έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.
Το ζεϊμπέκικο του... δασκάλου!
Στο γλέντι του πρωταθλήματος την μεγάλη ζεϊμπεκιά την έριξε ο γυμναστής του «τριφυλλιού», Στέργος Φωτόπουλος που αυτή την φορά... περιορίστηκε στον λουλουδοπόλεμο. Την σκυτάλη πήρε ο προπονητής των τερματοφυλάκων, Βασίλης Αλεξούδης. Ο «δάσκαλος», όπως τον αποκαλούν στην Παιανία, αποθεώθηκε από τον Μιχάλη Ιορδανίδη ενώ και ο Νίκος Νιόπλιας τον έλουσε με λουλούδια!
Ξύλο... μετά μουσικής!
Σε σχέση με τον Βέρτη όπου το μαγαζί ήταν «καταπράσινο», χθες βράδυ στον Καρρά το μαγαζί ήταν... μοιρασμένο. Εξάλλου μιλάμε για κέντρο, μια... ανάσα από το Καραϊσκάκη. Έτσι, λοιπόν, δεν έλειψαν οι «γιούχες» από φίλους του Ολυμπιακού μόλις έφθανε στο κέντρο κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού ή ακουγόταν κάποιο σύνθημα. Και ενώ η κατάσταση έδειχνε ότι θα κυλίσει ομάδα, ο... Λέτο στάθηκε αφορμή για ξύλο μέσα στο μαγαζί!
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν το γνωστό σύνθημα για τον Αργεντινό, εκείνο των «ερυθρολεύκων» απάντησαν και κάπου εκεί έπεσαν οι πρώτες ψιλές που έγιναν... χόντρες. Με την παρέμβαση, πάντως, των υπευθύνων του μαγαζιού τα πνεύματα ηρέμησαν. Όλα αυτά και ενώ στην πίστα ήταν ο Καρράς που έβαλε... χέρι από μικροφώνου. «Τι κάνετε ρε; Αυτός είναι ο αθλητισμός»; είπε μεταξύ άλλων!
Οε, οε, οε dj... Σισέ!
Γύρω στις 3:45 στο «Θέατρο» είχαν μείνει μόνο οι Νιόπλιας, Αντωνίου, Ιορδανίδης και κάποιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Οι ποδοσφαιριστές... μετακόμισαν στο «Ακρωτήρι». Για να γίνει και το χατίρι των ξένων που γουστάρουν μπιτάτη μουσική! Φυσικά την παράσταση έκλεψε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος ανέλαβε χρέη dj! Μην νομίζετε ότι είναι άπειρος. Ο Γάλλος συνηθίζει να καλεί κόσμο στο σπίτι του και να βάζει μουσικά. Άρα ήταν προπονημένος και ήταν λογικό να κάνει την διαφορά! Παράλληλα, μεγάλη αποθέωση γνώρισε και ο Σεμπάστιαν Λέτο που για ακόμη μια φορά άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...