ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Πανηγυρίζουν στο ΘΕΜΑ ΡΑΔΙΟ τα νούμερά που έκαναν τον τελευταίο μήνα και που φυσικά είναι πολύ καλύτερα από τα νούμερα που είχε η συχνότητα ως alpha radio όμως είναι ακόμα πολύ πίσω τόσο από τον skai όσο και από πολλά άλλα ραδιόφωνα. Θέλουν δουλίτσα και κυρίως παραγωγούς που να έχουν άποψη με Μανωλίδου , Ζαχαριάδη , και ένα σωρό άλλους δεν γίνεται δουλειά. Ξεχωρίζουμε μόνο Πανούση, Γκιόλια-Κακλαμάνο, Θανάση Κουμπαρούδη , Γκαϊντέ-Μπελεγρή, και Φρίξο Δρακοντίδη.


Οι υπόλοιποι εκτός από λίγοι είναι και φανατικά κομματόσκυλα.Και σε μια τέτοια περίοδο θα θέλαμε να ακούμε πιο ανεξάρτητες φωνές. Τι να μας πει π.χ ο κύριος Ζαχαριάδης και η κυρία Φανή Χαλκιά για τα πολιτικά δρώμενα. Όσο για τον κύριο Σρόϊτερ καλύτερα να μην σχολιάσουμε τα σχόλιά του γιατί θα μας κλείσουν το blog και δεν θέλουμε να μπλέκουμε με τελείως αδιάφορους σε εμάς αλλά και στην πλειοψηφία του κόσμου παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων που προσπαθούν να τσουβαλιάσουν την βιζιτού μοντέλα με το ΔΝΤ. Εάν προκληθούμε θα δημοσιεύσουμε αυτούσια τα νούμερα όλων των ραδιοφωνικών σταθμών το τελευταίο τρίμηνο για να δείτε και εσείς γιατί πράγμα μιλάμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιός περιμένεις να σε προκαλέσει αφού κανείς δεν ξέρει ότι υπάρχεις ρε μεγάλε...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσύ δεν έχεις ξαναμπεί εδώ για να ξέρεις!! Πάντως το δικό μας παράπονο είναι γιατί στηρίζει ακόμα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σκουπίδια. Στις αρχές το blog είχε περισσότερο δυναμική γιατί κλέφτες και απατεώνες όπως οι Θέμος-Καραμήτσος έβλεπαν τις λαμογιές τους να γίνονται συχνές αναρτήσεις στο blog που αποκάλυψε πρώτο για τα μαύρα χρήματα του Θέμου τελευταία έχει πέσει σε τέτοιες αποκαλύψεις αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το μεγάλο λάθος να γλύφει όπως τόσοι άλλοι γνωστούς επιχειρηματίες. Ποιο άλλο blog έχει γράψει κατά Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Κουρή, Κοντομηνά, Ρέστη, Λαυρεντιάδη;