Απειλείται με φυλάκιση ο Λέτο!

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ
Με ποινή φυλάκισης από 3 έως 5 χρόνια κινδυνεύει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα πλαστά ιταλικά διαβατήρια. Η υπόθεση αφορά σε περίπου 200 ποδοσφαιριστές, ενώ τρεις εξ αυτών είναι οι Πλασέντε (Μπορντό), Χουάν Πάμπλο Καρίζο (Σαραγόσα) και Ζουάν (Εσπανιόλ), που έχουν την ίδια μάνατζερ με τον Λέτο, την Μαρία Ελένα Ταντέλντι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τη «ADN.es», ο ομοσπονδιακός δικαστής στην Αργεντινή διέταξε ψήφισμα, σύμφωνα με το οποίο μόλις οι συγκεκριμένοι παίκτες επιστρέψουν στην πατρίδα τους θα οδηγηθούν άμεσα στο δικαστήριο για να καταθέσουν.

Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι, θα τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης από 3 έως 5 χρόνια, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αργεντινής. Μάλιστα, ο Τύπος της χώρας απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και καλεί την Δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει το εάν οι παίκτες φέρουν ευθύνες ή έχουν πέσει θύματα των μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...