Η Real News της Κυριακής



Με τίτλο: "Κατασχέσεις καταθέσεων" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στο αίτημα της τρόικας προς την ελληνική κυβέρνηση για τους μεγάλους οφειλέτες του Δημοσίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, οι δανειστές
προσφέρουν ως "αντάλλαγμα" ευνοϊκότερο καθεστώς για όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν την εφορία λόγω κρίσης. Στα 500 ευρώ πιέζουν το ΔΝΤ και η Κομισιόν να είναι το όριο για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών που θα μείνουν στο απυρόβλητο.
Επίσης, ο Πόουλ Τόμσεν παραχωρεί συνέντευξη και λέει μεταξύ άλλων: "Εισπράξτε τους φόρους για να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Οταν το πιάτο είναι άδειο...". Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Οταν το πιάτο είναι άδειο ή μισοάδειο, τα παιγνίδια με τη φωτιά δεν μπορεί παρά να είναι επικίνδυνα. Και επομένως όσοι εισηγούνται στην κυβέρνηση υψηλούς τόνους και πολιτική "πυγμής" και "σύγκρουσης" ας το ξανασκεφτούν".

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- Εισαγγελική πρόταση-καταπέλτης: "Βίκυ και Αρετή γνώριζαν για τις μίζες του Ακη". Πώς ο πρώην υπουργός μοίραζε ρόλους σε συνεργάτες του και πώς μετέτρεπε το "μαύρο χρήμα" σε πολυτελή ακίνητα.

- Δημοσκόπηση της MRB για την "R": 1,1% μπροστά η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ.

- Αχυράνθρωπος του Λαυρεντιάδη ο Κυριακίδης. Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

- Χρήστος Σταϊκούρας: "Καλοδεχούμενος ο ΣΥΡΙΖΑ στον... ρεαλισμό!".

- Πάνος Σκουρλέτης προς ΔΗΜΑΡ: "Εστω και τώρα αποχωρήστε από την κυβέρνηση".

- Το μπουρνούζι, ο σκούφος και οι απλωτές του Πάγκαλου στη λίμνη.

Επίσης, το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Γλώσσα και ράσο, τα σωσίβια του έθνους!..".

Ακόμη...
Και με τον Στρατονόμο και με τον Παιδονόμο. Αυτή είναι η υποδειγματική στάση κάποιου που ήθελε να γίνει χωροφύλαξ και έγινε αστυφύλαξ, ενώ κατά βάθος ήταν αγροφύλαξ. Το τριχασμένο αυτό δράμα εξετάζει αυτήν την Κυριακή η "Πράβδα" του Στάθη, υπό τη φωτισμένη καθοδήγηση του κ.Σίμου Κεδίκογλου, γνωστού γραφολόγου και ντετέκτιβ χαμένων παλίμψηστων...

Στη Reallife μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

- Μητρόπουλος - Χρονοπούλου: Γυρίζουν σελίδα στη ζωή τους. Εγκαταλείπουν για πάντα την Αθήνα. Ο "Ράμπο" των γηπέδων και η όμορφη ηθοποιός έβαλαν "λουκέτο" στην επιχείρησή τους στον Κορυδαλλό και αναζητούν μια καλύτερη τύχη στην Καλαμάτα επενδύοντας στον... "χρυσό".

- Μαίρη Συνατσάκη: "Δεν τσεκάρω το κινητό του Μύρωνα". Η παρουσιάστρια του MasterChef μαγειρεύει για τον αγαπημένο της και φωτογραφίζεται για την "R".

- Νίκος Αγούδημος: Νέος έρωτας μετά τις φουρτούνες. Η 24χρονη Ειρήνη Αγγελοπούλου βρίσκεται εδώ και έναν μήνα στο πλευρό του νεαρού εφοπλιστή.

- Αντιγόνη Ψυχράμη: Βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του Μακαλιά.

- Φερεντίνος - Παυλίδου: Πούλησαν την πολυτελή μεζονέτα τους στην Εκάλη.

- Μεγακλής Βιντιάδης: Τα... UFO τον έστειλαν στο Ντουμπάι.

- Τζιτζικώστας - Βλάχου: Μια γυμνάστρια στο πλευρό του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας.




\







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...