Μπλάκμπερν: Κυνηγάει το «κόλπο γκρόσο» με Κακά

Αποφασισμένοι να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, προκειμένου να φέρουν στο «Ίγουντ Παρκ» τον Ρικάρντο Κακά, φέρονται να είναι οι διοικούντες την Μπλάκμπερν.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Guardian», οι Ινδοί ιδιοκτήτες των «ρόβερς» βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου της Ρεάλ και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στη «βασίλισσα» για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.
Μάλιστα, η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει πως, πλην του άσου της «Βασίλισσας», στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μπλάκμπερν βρίσκονται ακόμη πέντε Βραζιλιάνοι διεθνείς!
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, η -εδρεύουσα στην Ινδία- εταιρεία Βένκι απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της Μπλάκμπερν από το ίδρυμα Τζακ Γουόκερ έναντι περίπου 27 εκατ. ευρώ.
Σκοπός της ινδικής εταιρείας, η οποία έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 1 δις λίρες(!), είναι να καταστήσει τα «ρόδα» μία υπολογίσιμη δύναμη στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ξοδεύοντας όσα χρήματα χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...