«Δεν θα ρισκάρω με τον Τζέραρντ»

Χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ και στον αυριανό επαναληπτικό με τη Σπάρτα Πράγας, για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο αρχηγός των «ρεντς», ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και έχει απουσιάσει από τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας, δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον Κένι Νταγκλίς στο αυριανό ματς, καθώς ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του.
«Ο Στίβεν είναι σχεδόν έτοιμος. Το αν θα επιστρέψει τώρα ή θα καθυστερήσει είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά δεν πρόκειται να πιέσουν κάποιον να επιστρέψει, ενώ δεν είναι ακόμα έτοιμος» τόνισε αρχικά ο Νταγκλίς και συνέχισε:
«Όσο και αν θέλει να παίξει και όσο και αν θέλουμε κι εμείς να παίξει, νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούμε περισσότερο. Αν είναι σε καλή κατάσταση, τότε θα τον υπολογίζουμε όπως και τους υπόλοιπους».
Καταλήγοντας, ο τεχνικός των «ρεντς» υποστήριξε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να πράξουμε όπως είχαμε κάνει και σε ανάλογες περιπτώσεις, όπως με τον Τζέι Σπίρινγκ, τον Ντάνιελ Άνγκερ και τον Μάρτιν Σκρτσελ, που ξεκουράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Σπάρτακ. Αν μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς τον Στίβεν, τότε αυτό θα κάνουμε. Ο Ντάνιελ είναι έτοιμος, οπότε τον υπολογίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...