Φραστική επίθεση σε Πιλάβιο

Φραστική επίθεση με ύβρεις και συνθήματα από αγνώστους, οι οποίοι δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, δέχτηκε απόψε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δειπνούσε αν στο εστιατόριο «ΑΛΑΤΣΙ» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδεωράκη, όταν ξαφνικά άγνωστοι, φορώντας κράνη, μπήκαν και προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί του, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο εστιατόριο.
Οι άγνωστοι που εισέβαλαν στο εστιατόριο, όπως προαναφέραμε, δεν ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά του φώναζαν, μεταξύ άλλων, «γιατί έφαγες τον Δαλούκα και αυτούς τους αφήνεις ατιμώρητους;».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό, έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουν προηγηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου: στην επίθεση στον βοηθό διαιτητή Τρύφωνα, στην οικεία του Βασίλη Τοροσίδη, στα γραφεία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας και στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...