Ζήτησε να κάνει το τεστ της αλήθειας

 
troktiko    Ζήτησε να κάνει το τεστ της αλήθειαςΗ Lindsay Lohan είναι έτοιμη να κάνει το τεστ της αλήθειας ώστε να αποδείξει ότι δεν λέει ψέματα όταν υποστηρίζει … πως δεν έχει κλέψει το κολιέ. Ωστόσο η εισαγγελία αρνήθηκε να προβεί σε μια τέτοια πράξη. Ο δικηγόρος της Lindsay, υποστηρίζει πως η πελάτισσα του δεν έκλεψε το κολιέ αλλά το’χε δανείσει για να το φορέσει σε μια εμφάνιση της. Από κει και πέρα φταίει ο στυλίστας της που δεν το επέστρεψε πίσω εγκαίρως.

Πάντως η Lindsay εμφανίστηκε στο δικαστήριο με ένα λευκό φόρεμα, προσπαθώντας έτσι να τονίσει εκτός από τη θηλυκότητα της και την αθωότητα της. Ο δικαστής όρισε άλλη δικάσιμη για τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους δικηγόρους να μιλήσουν και να αποφασίσουν τη γραμμή υπεράσπισης. Λέγεται ότι η Lindsay μπορεί να δηλώσει ένοχη, ώστε να πληρώσει κάποιο ποσό και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Εάν δεν δηλώσει ένοχη θα πάνε σε δίκη και αν το δικαστήριο κρίνει ότι είναι ένοχη, τότε θα έρθει αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...